BorisG 16 Napisano Januar 18, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima iz Turije sam,ne vozim trenutno nista ali uskoro treba da stigne masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 18, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, sta planiras da kupis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Januar 18, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, sta planiras da kupis? Pa planiram da kupim Keeway speed-a ili Sprint track,nisam imao iskustva sa kinezima ali od neceg se mora poceti a za bolji nemam para.Gledao sam i Ybr ali je i po duplu skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, sta planiras da kupis?Pa planiram da kupim Keeway speed-a ili Sprint track,nisam imao iskustva sa kinezima ali od neceg se mora poceti a za bolji nemam para.Gledao sam i Ybr ali je i po duplu skuplja. Zdravo, sve naj! Ybr stalno ima visoku cenu, valjda ljudima radi posao pa nece da ga daju za ispod 1k eur, a speed je bio dobra alternativa, medjutim nisam siguran koliko dugo nije uvozen nov, svi ovi na ulici imaju bar 7 ili vise godina, pa ne treba ih preplatiti... A ako ces skupiti pare mozda je bolje malog 125 varadera, mislim da ih vlasnici vise vole i bolje odrzavaju, vise ih shvataju svojim... Moje misljenje, mozda gresim, ispravite me ybr-ovci Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Sprint track 125 2010 god 5600 km na satu,registrovan,dobre gume,vlasnik,extra ocuvan u savrsenom stanju i trudim se da tako i ostane.Inace mnogo precizniji menjac od Speeda i lepsi na oko(moje misljenje).E sad kako ce se pokazati kinez videcemo..Postavicu i slike samo da skontam kako poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 21, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, bitno je samo da vozis. Od necega se mora poceti. Sad nauci sto vise pa kad budes presao na nesto ozbiljnije, bice ti puno lakse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 22, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Super, lepa masina, samo lepo vreme da docekas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam se danas i juce ali je hladno ruke mi utrnule i za sad super ide.Lepo sam oprao masinu i sklonio ga unutra da prezimi,tako da ceka se prolecee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...