john314 627 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jedrenjak San Giovani Baptista. 76 / 66/30 cm.sa tri jarbola.Veoma lep ukras stana , kafica ,radnog prostora .Rucni rad .Do 100km besplatna dostava.,bojim sa da ga ne ostete..Cena 200 evra. Kosta mnogo vise ali trebaju mi pare . 064 963 4256 samo poruke ili ovde na PP. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha....bas je lep 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan pa daj slike neke, za 200e mora koja slika biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je na krstarenju sa jedrenjakom pa nema interneta... ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Bice slike dok najdem drugi aparat ,sa telefona su lose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma polako salim se ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno 'nesto mi se i ne prodaje ...dve godine sam skupjlao delove i sastavljao ...jbg ,visa sila ne pita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno 'nesto mi se i ne prodaje ...dve godine sam skupjlao delove i sastavljao ...jbg ,visa sila ne pita pa nemoj ga onda davati u bezcenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su cudni...jedan mi je napisao da nisam normalan kad trazim "tolke pare za komadice drveta " Ne bi verovao koliko kostaju ti komadici.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su cudni...jedan mi je napisao da nisam normalan kad trazim "tolke pare za komadice drveta " Ne bi verovao koliko kostaju ti komadici.pozz hehe..."tolke pare za komadice drveta"...????.ne razumeju ljudi sta je to...postavi slike pa ce mu sve biti jasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan bice za koji dan.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 17, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.rs/search?q=San+Giovani+Baptista&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp37Pj5bHKAhVG3SwKHTNmAUcQ_AUIBygB&biw=1366&bih=643#tbm=isch&q=San+Giovani+Baptista+ship+model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lucky ...to je ta maketa. Postavicu svoje slike cim mogucnosti dozvole da se ne brukam i da ne zavlacim ljude. Svima se izvinjavam.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Januar 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan znam jednog koji ima maketu sistema S-400 i maketu kineskog brzog voza. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 18, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Mrle: jesi li siguran da je to prvo maketa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Januar 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan slika ne laže 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Januar 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i voz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Uvek on dobije maketu ,...a nama sisarka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto li su tek te makete, vozova i S300??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan @john314 Ja sam se Johny bavio tim hobijem,sada vec retko, i razumem te potpuno,uopste nije naivno raditi ih. Od kobilice i rebara koji su laksi deo gradnje,pa mucno paralelno lepljenje oplate broda koju prethodno kuvam u loncu da bi ih omeksao i savijao oko rebara. Pa onda turpijanje iste,smirglanje,..E,onda dolazi paluba,elementi palube,x detalja koji se svi rade rucno,pa farbanje ili pajcovanje,kako ko voli.Lakiranje svih drvenih elemenata se podrazumeva...Zatiim dolaze jarboli,krstace,zabice itd...Finale su konopci razlicite debljine,tu je potrebno znati i neke vezove kao na pravom brodu,jos ako stavljas i jedra onda je to posao vise. Oci da ispadnu,i ne moze se to svaki dan raditi...Kad imam vremena i volje i ja radim jos skolski brod "Jadran" ,tu je pored sveg alata potrebna i lemilica za izgradnju zicanih ograda i elemenata katarki. Ma, ljudi, to ispadne kao neki zanat,morate i da proucavate te brodove da biste postigli maksimum vernosti pravog broda. Mislim,to nisu kao makete aviona i slicno pa ih samo sklapate i lepite,to su modeli koji se prave maltene kao i pravi brodovi,ali kada ih uradite onda se osecate zadovljnim pa i ponosnim. Prodavati modele brodova ovde kod nas je nezahvalno i podcenjeno,ljudi misle da je to gotova stvar koja se spaja iz dva tri gotova dela,i to je to. Johny,zelim ti uspesnu prodaju,a bogami i srece da naletis na pravog kupca.Cena ti je vise nego povoljna. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 20, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Posto li su tek te makete, vozova i S300??? Svaki dan ih plaćaš, na ovaj ili onaj način, a još im nisi upamtio cene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto li su tek te makete, vozova i S300??? Svaki dan ih plaćaš, na ovaj ili onaj način, a još im nisi upamtio cene? Tacno tako... :takoje: Samo jos uvek nije podvucena crta (hoce li ikada biti???), pa se i stvarna cena ne zna (hoce li se ikada znati???)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 21, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Ko voli nek izvoli 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda, u prodavnicama suvenjira po primorju kostaju po 500-600 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Januar 23, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 200 eura,jos malo pa dzabe.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...