gordon62 0 Napisano Januar 4, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Bugojna (BiH) pretraživao sam forum kao gost i pošto nisam imao pristup svim postovima (slikama) prijavio sam se imam mašinu JAWA 350 PERAK i kako joj nedostaje nekoliko djelova da završim restauraciju čitam sve gdje se pominje JAWA Goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Januar 4, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 817 Napisano Januar 5, 2016 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 6, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe i pokusaj svoj ( Jawin ) problem rijesiti u ovoj Temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9303-jawamania/page-181 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...