ThePainkiller 4384 Napisano Januar 4, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju drumaš, čelični ram, kompletno sređen, ofarban u metalik crnu.Menjači Shimano novi, lanac, sajle, bužiri, sve novo. Kočnice i prednja i zadnja sinhron, pakne nove...Sic nov, lula nova, uz bajs dajem i Tranz X lulu za drumaša....Gume u odličnom stanju, zadnja Kenda, prednja Rubena, 22 cm širine, ojačane alu felne. Cena: 160 evra. Info na tel: 0603171985 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тешко да је 22цм ширине, мени на ауту 20.5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 4, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Тешко да је 22цм ширине, мени на ауту 20.5 Moja greska...22 mm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 5, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nebih da ti kvarim oglas ali malo si precenio biciklo.. Realnu cenu poslacu ti na pp.. Ps. od 2005 radim sa bajsevima, a od 2014 i sa skijama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 5, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U svako doba može bilo ko da ode u prodavnicu Capriollo biciklova i da baci oko za koliko se prodaju bicikle, a svi dobro znamo koji kvalitet delova ide uz te bicikle... Naravno da postoje jeftinija bicikla, čak i sa alu ramovima... Uvek će biti onih kojima se isplati da prodaju za sitne novce. I ja radim sa bajsevima preko 15 godina... Kao što sam napisao, kvalitet stavljenih delova i opreme je daleko bolji od tih delova što inače stavljaju na bicikle ove klase. Ram je od trkačkog Rog bicikla i potpuno je preuređen, kompletno ispeskaren i ofarban. Ko želi jeftin bajs neka ode na najlon ili buvljak pa neka pazari neko kradeno za par desetina evra... Za svaki stavljeni deo na ovom biciklu mogu da napišem posebno cenu pa neka svako sabere koliko će izaći cena... @Šumi, ako kažeš da se baviš bajsevima onda ti je jasno koliko stvarno vredi ovaj bajs...a to da li će neko dati 50, 100 ili više evra za bajs, u to ne bih da zalazim... Cena ostaje ova, a za forumaše može i neki popust... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 5, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @Šumi, ako kažeš da se baviš bajsevima onda ti je jasno koliko stvarno vredi ovaj bajs...a to da li će neko dati 50, 100 ili više evra za bajs, u to ne bih da zalazim... Cena ostaje ova, a za forumaše može i neki popust... Ovakav bajs u originalu vredi puno! Ali!! Opet, kao i sa automobilima ROG je pravio hiljade bajseva. Dok naprimer jucerasnji Conlago titanium/karbon(vile spojene mufovima) iz 95-96 godine(original sve) kupljen za 300e.. Da ne polemisemo vise, znam sta se moze kupiti za 160e u Capriolu i u mojoj firmi gde radim(Planetbike). ali opet predlozim ljudima da kupe polovno za iste pare ako hoce vise da voze. Prvom mom NOVOM bajsu od tadasnjih 6500din ili danasnjih 16-17000, 3 puta sam lomio pogon u garantnom roku(20 dana 3 pogona) (DIVLJAK) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 5, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imajući u vidu ekonomsku situaciju u Srbiji, mogu spustiti cenu na max 140 evra za forumaše... Za manje para ga neću ni prodavati, neka stoji u sobi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelju, stajaće ti onda dugo... Osim ako ne natrči neko ko nema pojma. MTB ručice kočnica i to PVC na trkački korman? Shimano TZ pozadi? MTB lula čeličana? Kineski prednji menjač koji nije prošao pored shimana? Aj molim te reci mi šta tu ima kvalitetno? Pa iz aviona se vidi da je bajs skrpljen sa najjeftinijim delovima Ništa lično, do sada nikad nisam komentarisao neki oglas, ali ovo mi je struka i baš-baš bode oči... I još malo detalja: Bužir zadnje kočnice si prekratio. Felne si upleo pogrešno. Ovi paknovi ne idu na ovaj tip kočnice. To neće kočiti. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 6, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svrhe da se prepucavam...hvala svima na sugestijama i savetima...bajs se skida sa oglasa jer ne zelim da ulazim u dalje rasprave na forumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...