sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Usa air force originale ali bas,eeee kolko sam je jurio,a sad mi stoji,pa je prodajem(imam jos 3)pa mi je dosta militari fazona.L velicina,kraci model-smekerica.50 evrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao je Bokilic,pa mu je saljem na probu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 20, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Neuništivi klasik. Ja moju CWU nosim aktivno od 2003 i nigde pukla ni rašivena osim čičkova sa džepova koje sam ponovo ušio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vala je nepoderiva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Decembar 21, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Kako si lep ki upisan ;-) Ako ides i ti uz jaknu uzimam hahahahaha ;-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan crni Boki,nije valjda dotle doslo...ahahahah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan crni Boki,nije valjda dotle doslo...ahahahah Sta da ocekujes drugo, od nekoga ko vozi VFR-a i to crvenog Nego ja htedoh da pitam za jaknu, al dok nema ispred velicine X-ova, komada nekoliko...bolje da cutim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj to ovako...tebe samo ima mnogo za voleti...nista vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6029 Napisano Decembar 21, 2015 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Džgolje džgoljave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da jos sacekamo Bokilica da nam posalje selfi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ako uspe Boris da utrpa stomacic...opustio se opustio...uziva u zivotu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i mislio da se razveselimo po ovoj ladnoci ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan crni Boki,nije valjda dotle doslo...ahahahah Sta da ocekujes drugo, od nekoga ko vozi VFR-a i to crvenog Nego ja htedoh da pitam za jaknu, al dok nema ispred velicine X-ova, komada nekoliko...bolje da cutim Sta ti imas protiv crvenih motora? Protiv motora, vala nista ..... nego vi vozaci istih mi delujete malo ..... ... pod hitno farbam Stroma u crvenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ...jel to kupujes odelo i tasku...postajes japiiiiii..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam japi stari...znas vec....AAA jok,nego normalnom coveku stvarno ne trebaju 4 fajerke...ahahahahaha,pa da malo razredimo...i napravimo mesta za neku novu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Frizura: check Fajerka: check Martinke: TODO Jos malo pa kompletan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Frizura: check Fajerka: check Martinke: TODO Jos malo pa kompletan jel me sprdas... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Decembar 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bokiliću stoji kao i meni - kao jeleče. Boki morao sam bilo je jače od mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 25, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa be sinišo,nisam ja debo ko ti Dobro malo sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Decembar 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Drž se dobro sad nastupa zahtevnih mesec dana za nas manekene sve do sv. Jovana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Frizura: check Fajerka: check Martinke: TODO Jos malo pa kompletan jel me sprdas... Pa ne bas... Za frizuru, znao sam. Za jaknu sam saznao, a Martinke...e pa to je vec novi momenAt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Frizura: check Fajerka: check Martinke: TODO Jos malo pa kompletan jel me sprdas... Pa ne bas... Za frizuru, znao sam. Za jaknu sam saznao, a Martinke...e pa to je vec novi momenAt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...