pile 1008 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM Posto sam promenio motor ostala mi je torbica sa pravljenim nosacem za poklopac rezervoara Nosac se pricvrscuje na tri srafa i trebalo bi ga lepse ofarbati posto sam ga bukvalno pravio par sati pre polaska na put. Torbica je zgodna ja sam je koristio da u njoj drzim pasos,telefon,cigare... koristio sam je na K7 1000 e sad verovatno odgovaraju rupe i na druge cepove rezervoara Najvise mi ogovara slanje postexpresom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 19, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja da se prijavim, ako nije već otišlo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja da se prijavim, ako nije već otišlo ? Posalji mi adresu i sutra ti saljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 20, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslato. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...