Davoreski 5 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi nalepnice za cbr 900 rr.Ima li neko dimenzije ili neki sajt gde mogu da nadjem nesto u vezi mog problema. Motor je spreman za farbanje cekaju se samo nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Mart 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan sajt, zove se BJB i na njemu forum, pa tema: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9395.0 Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! To je to sto trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Nsao sam ko pravi nalepnice,decko se zove Marko, stamparija je "Sial".065/227-19-49 .011/2271949 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4949 Napisano Mart 17, 2008 Ne silazi, 5585 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanimaju original nalepnice, mogu da se naruce u 3T-Racing, Balosava. Ja sam ih narucivao za TDM, a bio sam prisutan kad ih je jedan tip narucio za CBR-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam 3-t kazu da su skupe odprilke 250e pa na gore set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4949 Napisano Mart 17, 2008 Ne silazi, 5585 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj zvao sam 3-t kazu da su skupe odprilke 250e pa na gore set. Meni je za TDM-ona slova TDM sa strane bila 21E komad. To je vec preskupo. Mislim da ima jako dobrih stamparija koje to mogu da odrade profi nekoliko puta jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao ali svaka stamparija moze da napravi jednobojne nalepnice.Problem su samo dimenzije.Cena je mnogo manje od originala. Sedam nalepnica ce me kostati oko 2000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...