jasminko VIR 1498 Napisano Januar 14, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E šta ti je život. Ja ga prodavao mesec, možda i dva. Na polovnim automobilima išao naslov da menjam za TDM 850, I ovde na BJB-u u oglasu pisao da hoću zamenu za TDM, ali nije se dalo. Bilo mu suđeno da napravi krug, prvo do Kikinde, pa do Novog Sada, pa opet nazad za BG i to u zamenu za TDM. Takva mu sudbina bila. Neka je sa srećom i jednom i drugom. A ja ne dobih TDM, ali dočepah se Kawe Z 1000, i mnooogo mi se sviđa, tako da se ne žalim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ето свако је на крају добио што му и припада! Сви срећни и задовољни! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Januar 14, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan E šta ti je život. Ja ga prodavao mesec, možda i dva. Na polovnim automobilima išao naslov da menjam za TDM 850, I ovde na BJB-u u oglasu pisao da hoću zamenu za TDM, ali nije se dalo. Bilo mu suđeno da napravi krug, prvo do Kikinde, pa do Novog Sada, pa opet nazad za BG i to u zamenu za TDM. Takva mu sudbina bila. Neka je sa srećom i jednom i drugom. A ja ne dobih TDM, ali dočepah se Kawe Z 1000, i mnooogo mi se sviđa, tako da se ne žalim . Zeka čini mi se Bigiju spomenu da nije db killer i rez.ključ kod tebe slučajno da svratimo po to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Januar 14, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeste. Ima i onaj orginalni fabrički vizir pošto sam ja ovaj uradio kod Ivana. Ključ mislim da sam spakovao u one papire, ali ako ga nema potražiću opet po kući . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8419 Napisano Januar 14, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [/url]">http://http://postimg.cc/image/dfp0ztanl/'> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...