Pablo 1936 Napisano Decembar 14, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zima se približava, a sa njom i sezona kupovine i prodaje polovnih motocikala. Saveti za kupovinu polovnih motocikala znače svima, a pogotovo onima koji nisu imali prilike da do sada kupe motocikl. Zato smo se potrudili da u emisiju dovedemo iskusnog mehaničara Igora Despota, na forumu mu je nadimak IgorXT, koga smo pitali razna pitanja i saznali puno korisnih saveta. Šta vi gledate prilikom kupovine polovnog motocikla? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Brate Pablo,ne znam ko kupuje,al kod mene ta sezona nema efekta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 15, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko otslusao ovaj potkast do samog kraja...... ako niste, poslusajte posle odjavne muzike.... ja sam se dobro ismejao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 15, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Brate Pablo,ne znam ko kupuje,al kod mene ta sezona nema efekta... Ista situacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1263 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha... ne mogu da provalim ko, ali neko se do jaja zarazno smeje :D:D:D:D:D:D:D:D:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 15, 2015 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1263 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 15, 2015 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na snimanju ovog podkasta bilo nas je jedno 5-6..i kad je dobri Igor iz banalnog razloga poceo da se smeje, svi smo vrlo brzo plakali od smeha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ste stvari pokrili i stvarno je super čuti to kao pripremu za kupovinu motora. Samo po mom mišljenju, propustili ste krucijalan korak koji oduzima dosta vremena i živaca. Posle pregleda stotine oglasa u par meseci, kako se odlučiti da uopšte odeš da pogledaš neki motor ako nije u istom mestu. Dešava se da je cena ok, na slikama se ne vidi mnogo, 100tinak kilometara do tamo i kako se odlučiti da taj vredi videti. Može da bude super a može da bude krš... Trošak za taj put nije mali u vidu vremena pa i para datih. Šta bi vama bilo presudno u tom oglasu da odete/odustanete? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1263 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Po meni dok ne vidis motor uzivo ne mozes da znas. Na tebi je da li ces otici da ga vidis ili ne... tj. da li imas para za put I da li imas vremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano Decembar 15, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ste stvari pokrili i stvarno je super čuti to kao pripremu za kupovinu motora. Samo po mom mišljenju, propustili ste krucijalan korak koji oduzima dosta vremena i živaca. Posle pregleda stotine oglasa u par meseci, kako se odlučiti da uopšte odeš da pogledaš neki motor ako nije u istom mestu. Dešava se da je cena ok, na slikama se ne vidi mnogo, 100tinak kilometara do tamo i kako se odlučiti da taj vredi videti. Može da bude super a može da bude krš... Trošak za taj put nije mali u vidu vremena pa i para datih. Šta bi vama bilo presudno u tom oglasu da odete/odustanete? Rekao bih da tu najviše zavisi od tvoje procene tog prodavca. Ako ti on sve lepo i recimo iskreno ispriča, vredi rizikovati vreme i trošak za gorivo i otići da pogledaš motor. Teško da drugačije možeš kupiti motor. Pre par godina smo pokrenuli podforum Pomoć prijatelja, baš za takve situacije gde neko sa foruma iz tog mesta može da ode i pogleda motor i potom prenese svoje utiske o datom motoru. Pokazalo se da je to puno puta pomoglo, ali najsigurnije ti je da odeš i lično vidiš motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...