sashac 8204 Napisano Decembar 12, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imam Modeka pantalone,br 54.Pantalone ne bih menjao,ali su mi malko kratke.Duzina nogavice je 110 cm,a poluobim struka 48 cm.Meni trebaju isti broj ali duza nogavica barem 117cm.Ako neko ima da se menja,bem li ga.Trebaju mi crne skroz,bez ikakvih sara i natpisa.Ja sam ove platio 90 evra,i izuzetno su dobre i kvalitetne-bukvalno nove.Zimski ulozak,vodonepropusne,protektori na kolenima,i bokovima.Moze i moja doplata(ne prevelika)Molim vas nemojte nuditi neke krseve od pantalona,pls. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto uzeh druge,evo ove dajem snizeno na 60 evra.Stvarno su odlicne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Gde je moguće isprobati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vidikovac... 0646825522 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Može li rezervacija do subote? Do tada sam na putu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moze.Rezervisano do subote... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlične pantalone. Sašivene za ja. Hvala na rezervaciji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 22, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlične pantalone. Sašivene za ja. Hvala na rezervaciji al ako mi ne sredis tockic na bajsu...nistaa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vidi moj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj potenciometar je slaba tačka na tim LCD monitorima. Treba ga koristiti dok daje bilo kakve znake života a kad umre skroz... tu sam. Bokiliću, obećavam da ću čuvati pantalone dok izrasteš ako ti obećaš da ćeš mi srediti karbove kad zaškripe A jel ima negde tema "Kompenzacije"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 22, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Taj potenciometar je slaba tačka na tim LCD monitorima. Treba ga koristiti dok daje bilo kakve znake života a kad umre skroz... tu sam. Bokiliću, obećavam da ću čuvati pantalone dok izrasteš ako ti obećaš da ćeš mi srediti karbove kad zaškripe A jel ima negde tema "Kompenzacije"? Vidis odlicna ideja...kompenzacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...