Jump to content

Moto Zajednica

Blueparrott B250-XT profesionalne bluetooth slusalice

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 683 postova
  • Lokacija: Gornji Milanovac
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Pre nego se oglasim, hteo bih da kazem da imam dva razloga za prodaju: prvi je da sam slusalice dobio na poklon pre godinu dana, ali da nemam potrebu za njima, a drugi, mnogo bitniji od prvog, je da sam veceras procitao ovu vest:

 

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=11&nav_id=1073446

 

 Za potencijalne kupce, u pitanju su bezicne (bluetooth) slusalice koje uglavnom koriste profesionalne kamiondzije za komotnu komunikaciju, posto po ceo dan provode za volanom, osim ono malo vremena koje provedu spavajuci. Model je profi, cena na Amazonu se krece od 80 dolara pa na vise, u sta se mozete i sami uveriti. Slusalice su nove, neotpakovane, u originalnom pakovanju. Evo i linka proizvodjaca, a ako neko zeli mogu i okaciti sliku slusalica koje su kod mene:

 

http://www.vxicorp.com/solutions/mobile/b250-xt/

 

E, sad, moja ideja je sledeca: mislim da slusalice, pogotovu za ovakvu priliku, vrede bar sest hiljada dinara. Ako je neko spreman da ponudi vise - naravno da je dobrodosao. S` obzirom da je momku pod hitno potreban novac, zamolio bih sve zainteresovane da mi do nedelje uvece posalju svoje ponude na pm, te da onaj koga kontaktiram dogovoreni iznos uplati na ziro racun Aleksandrove supruge. Cim dobijem potvrdu da je novac uplacen u vidu slike uplatnice, kupcu saljem slusalice. Zbog eventualno mogucih malverzacija, namerno sam se ogradio na komunikaciju preko BJB sajta, jer smatram da se ovde svi znamo i da nece biti pokusaja prevare.

 

Jos bih samo zamolio administratore da ne brisu link do sajta na kome sam procitao vest, jer jedino tako mozete videti o cemu se radi.Tema ce biti zakljucana, hvala svima na razumevanju.

  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja