RAJA 186 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motornu testeru ili dajem nesto od opreme u zamenu.RajaMladenovac 064/142-5729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva testera te zanima,imam par komada.Trenutno imam Villager vgs 20,Royal einhel i Stihl 015 av.Sve su u odlicnom stanju,proverene i testirane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan stihl ms 290 stara 2 godine,u pola cene od nove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Ova 290-ka je prava zverka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1341 Napisano Decembar 10, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kakva testera te zanima,imam par komada.Trenutno imam Villager vgs 20,Royal einhel i Stihl 015 av.Sve su u odlicnom stanju,proverene i testirane. Jel imas neku ispravnu ali bez maca i lanca , seca drva me ne interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva testera te zanima,imam par komada.Trenutno imam Villager vgs 20,Royal einhel i Stihl 015 av.Sve su u odlicnom stanju,proverene i testirane. Jel imas neku ispravnu ali bez maca i lanca , seca drva me ne interesuje Napisah sta imam trenutno,lako cemo skinuti mac i lanac.Ako ti treba za neki projekat(vozilo mozda neko za decu i sl.) mozda imam nesto interesantno za tebe.Agregat od motornog trotineta 40ccm,ima i reduktor na sebi i alnaser koji je ujedno i alternator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicica testera.A cene su Stihl 120e,Royal 90e,Villager 80e.Sve testere su potpuno ispravne a na Villageru je nov cilindar i klip i servisiran karburator,bukvalno nije razradjen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1341 Napisano Decembar 10, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok , treba mi da pravim buku na moto skupovima a i da nerviram komsije. u potpisu usamljena nocna brusilica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam i dolmar ps 34 80 evra,kompresija do jjjjj,kompletna sa macem i lancem naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ova 290-ka je prava zverka. ijuuuuu....ubija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...