CAJA 1171 Napisano Decembar 9, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju IXS XR Racing moto jakna u odličnom stanju nigde nije iscepana, prljava i slično. Jakna poseduje solto-tex membranu koja je vodo i vetro nepropusna. Sa spoljašnje strane poseduje dva nepropusna džepa, reflektujući materijal a unutrašnje nepropustan džep, protektore na laktovima, ramenima, leđima kao i zip za kopčanje sa pantalonama. Viličine je S(deluje mi da je veći kalup) ali pogledajte dimenzije. DimenzijeŠirina ramena 50cmDužina spoljnog dela rukava od ramena do zgloba 64cmDužina rukava od pazuha do zgloba 56cmDužina spreda od kragne do dole 54cmDužina nazad 69cm CENA:60e Dimenzije su približne uporedite ih sa nekom vašom jaknom sličnih karakteristika ako su probližne dimenzije odgovaraće vam 99%. Ali u slučaju da vam ne odgovara možete mi vratiti jaknu a ja ću vama novac. Za više informacija slobodno nazovite na 065 576 12 04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 16, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Može Lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...