lalajko 2021 Napisano Novembar 28, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://ducati.com/multistrada/1200enduro.do Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 28, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tehnikalije: http://www.ducati.com/bikes/multistrada/multistrada_1200_enduro/tech_spec.do Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Novembar 28, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 160hp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 28, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sanjao sam je neko veče... prednja maska kao zmaj, ali bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bato kupim jos 20kvm stana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Kralja GS-a su već par puta proglašavali mrtvim al' on još uvek itekako mrda Inače Dukac je k'o puška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje merilo bi bilo, da ti daju da biras izmedju potpuno novog i full nabudzenog GS i takodje novog i nabudzenog MS, oba mozes besplatno da uzmes ali moras da ih vozis i ne smes da ih prodas niti iznajmis..koji bi onda uzeo? Siguran sam da postoji ogroman klub ljubitelja bmw koji se nece ni okrenuti za MS a za tih par dodatnih par KS ce reci da im i ne treba, sto je realno i istina donekle. Pored toga ima dobar % kupaca koji nemaju nekog iskustva sa bmw ali ce mu ipak dati prednost zbog cele fame koja se napravila oko njega i poverovace da je kvalitet i dugotrajnost tog motora na visem nivou u odnosu na sve njegove konkurente. A naravno na srecu ima i dobar % koji su svesno da pored kvalitetnih bmw motora ima i drugih jednako kvalitetnih motora za mozda koji euro manje + koji KS vise + sa svezim dizajnom i dinamikom. Ja kad bih uzimao ovaj tip motora, kolebao bih se izmedju bmw i triumpha i sad ovog ducatija. Mada me triumph jako podseca na bmw, tako da nekako sad blagi naklon ima ovaj dukati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 29, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ima li slika u drugim bojama, crvena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 29, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, opasno dobro izgleda sa koje god strane da ga pogledaš, Talijanski dizajn. Ne bih se usudio ni da ga poredim sa GS jer nisam vozio ni jedan ni drugi ali vizuelno je MS malo prijatniji mom oku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 29, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da ofujem temu, ali cinimi se da sve ovo polako pocinje da gubi smisao. Da se sve pretvorilo u to ko ce da napravi nabudzeniji elektronikom i ostalim stvarima opremljeniji "enduro", i da se zaboravlja svrha ovakve vrste motocikala. Cuj 160 konja! Hajde neka mi neko kaze cemu. Mislim da je Honda sa novom Afrikom ipak vratila stvari na svoje mesto a da ce BMW, Dukati, Trijumf i ostali nastaviti da se utrkuju u pridobijanju klijentele koja ima novca da kupuje brendove i novotarije koje su same sebi svrha. Na drugoj strani nema dana a da se ne uverimo da je trka za profitom dovela do toga da vise niko ne pravi motore da bi trajali, pa mnogi jos, uvek ne samo kod nas, voze i putuju sa R 80 G/S, Tenerama, Super Tenerama, Afrikama... Da me ne razumete pogresno nisam od onih koji su uvek i na svakom mestu da kritikuju sve sto je novo, ali cini mi se da ovo polako klizi u besmisao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Novembar 29, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,meni je ovo bezveze. 17 prednji točak...to je namenjeno za asfalt. Uz sve to cena koja neće biti manja od 20K. Po mom ličnom mišljenju mnogo šminke i para za motocikl koji će u 95% slučajeva koristiti za odlazak na kafu ili eventualno neke kvalitetno asfaltirane planinske prevoje. Da izgleda dobro...izgleda! i to nema zamerke. Voleo bih da provozam novu AFRIKU. Siguran sam da će postaviti neke nove standarde u ovom segmentu. Da može za igranku,a da može i za oranje, 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan stari pikes peak (nikad ih pre nisam zagledao i sad otkrih ovu verziju, do jaja!) sad sam siguran da bi ms pobedio u mom izboru. Bar vizuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Novembar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Sale (@Sasha P), kao da sam ja pisao Još jedan "fensi - šmensi" motocikl čija je svrha da bude statusni simbol a enduro upotrebljivost nešto malo bolja od one čuvene R1 kojom je lik ipak obišao ceo svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ah ta enduro upotrebljivost.. Eno ga jesho - jevrej na nekom starom krshu od viktori i zajedno sa zokijem na DR obilaze svet. Jel MS sposobna da obidje svet - sasvim sigurno i vise nego sposobna. Jel naj najsposobnija..i jel sposobnija od GS-a ili je GS ipak za nijansu sposobniji...who cares. I kad smo se zenili nismo gledali da bude iskljucivo sposobna vec i da ima jos neke 'kvalitete' 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 'Ladno je MS skuplji od GS-a u startu. Sa full opremom su tu negde, oprema je skuplja kod bmw-a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, link za specifikacije nije dobar, to je za obicnu multistradu. Multistrada enduro ima prednji tocak 19" itd. Po meni model godine. http://www.motorcycle-usa.com/2015/11/article/2016-ducati-multistrada-1200-enduro-first-look/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 29, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si bugi, ne znam kako me je Ducati bacio na tu stranicu. Potrazio sam i promenio. http://www.ducati.com/bikes/multistrada/multistrada_1200_enduro/tech_spec.do Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 29, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,meni je ovo bezveze. 17 prednji točak...to je namenjeno za asfalt. Uz sve to cena koja neće biti manja od 20K. Po mom ličnom mišljenju mnogo šminke i para za motocikl koji će u 95% slučajeva koristiti za odlazak na kafu ili eventualno neke kvalitetno asfaltirane planinske prevoje. Da izgleda dobro...izgleda! i to nema zamerke. Voleo bih da provozam novu AFRIKU. Siguran sam da će postaviti neke nove standarde u ovom segmentu. Da može za igranku,a da može i za oranje, Kao što reče Bugiman, u enduro verziji su točkovi ako se ne varam baš kao i na GS-u, što se tiče budženja, elektronike i ostalog verovatno ni kod GS nije drugačija situacija tako da ne vidim što ti je bzv ako sličan motor već voziš? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/Ducati%20Multistrada%201200%20Enduro%2016.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 29, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli nek' izvoli...Ja sam poredio Triumph Tiger 1200 i GS i odlučio da bih radije uzeo Triumph ali od kada ima nova Multistrada na tržištu ta odluka je malo poljuljana...Da imam pare kupio bih jedan od ta tri bez greške, boli me dupe što je statusni simbol ako mi se sviđa a uopšte ne želim da pričam da je naravno dobro, kada sutra stavim majku svojih klinaca na motor pa krenem negdje, da motor ima što više elektronike i sistema koji povećavaju sigurnost! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji mi se maxi enduro pa ne svidja. I ovaj je dobar. Generalno, svi su iste namene osim KTM-a i njegove maksi hard enduro filozofije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga multistrade ne drze cijenu ovde. Model 2011 se nudi za oko 10000$, cak sam nasao primjerak sa 8000 milja predjenih za 8500$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 30, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zbog mitova o "kvarljivosti Itaijana" i "skupom održavanju"... Koliko znam, ducati servisi u USA lupaju po ušima sa cenama. Realnost je, međutim, da svi premium brendovi lupaju po ušima. Svi ovi novi maxi enduri su meni prelepi i sjajni motocikli - još da je samo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zbog mitova o "kvarljivosti Itaijana" i "skupom održavanju"... Koliko znam, ducati servisi u USA lupaju po ušima sa cenama. Realnost je, međutim, da svi premium brendovi lupaju po ušima. Svi ovi novi maxi enduri su meni prelepi i sjajni motocikli - još da je samo para Druže, to nisu mitovi ni po pitanju kvarljivosti, ni po pitanju skupih servisa.......servis na Multistradi 1200 na 25.000 košta ove u SLO 700,00 eur.To je skoro duplo više nego na bilokojem premium brendu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Novembar 30, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,meni je ovo bezveze. 17 prednji točak...to je namenjeno za asfalt. Uz sve to cena koja neće biti manja od 20K. Po mom ličnom mišljenju mnogo šminke i para za motocikl koji će u 95% slučajeva koristiti za odlazak na kafu ili eventualno neke kvalitetno asfaltirane planinske prevoje. Da izgleda dobro...izgleda! i to nema zamerke. Voleo bih da provozam novu AFRIKU. Siguran sam da će postaviti neke nove standarde u ovom segmentu. Da može za igranku,a da može i za oranje, Kao što reče Bugiman, u enduro verziji su točkovi ako se ne varam baš kao i na GS-u, što se tiče budženja, elektronike i ostalog verovatno ni kod GS nije drugačija situacija tako da ne vidim što ti je bzv ako sličan motor već voziš? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/Ducati%20Multistrada%201200%20Enduro%2016.htm Da ne bi duzili polemiku,posto ovaj forum nema dovoljno kb za odgovor. Svaki motocikl je odlican ako sklopis finansijsku,moralnu I upotrebnu vrednost. Kajem se sto sam izneo svoje misljenje,nece se ponoviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 30, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje, poštujem mišljenje i zanimao me je odgovor jer voziš sličan motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...