john314 627 Napisano Novembar 25, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Gledao danas na you tube Djenku kako vozi MZ i video ugradjen km sat od bicikla.Jako dobra stvar i mnogo mi se svidja.E sad...pitanje je: kako ugraditi kada je precnik tocka manji nego kod bicikla pa nemozes da ga podesis ...mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujes nov brzinomer od bicikla, kupi sa podesavanjeo obima tocka (ima ih po obimu tocka u cettimetrima i incima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Novembar 25, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometar sat za bicikle je univerzalan u smislu da možeš da podešavaš na njemu za koju je veličinu točka. Ja sam klincima stavio iste mjerače na bicikle a točkovi su na jednom 12'' a na drugom 20''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan U kupi malo kvalitetniji tipa Cateye ili Sigma, oni kinezi ne vrede nicemu, lazu opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na obzir posto su uveli nultu toleranciju na brzinu ja stavio brzinomer cateye 8 .Jeste da se ne vidi nocu ali je /bar meni/ super stvar.pozz U uputstvu ima kako se steluje u odosu na obim tocka.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2016 at 8:48 AM, john314 said: Obzirom na obzir posto su uveli nultu toleranciju na brzinu ja stavio brzinomer cateye 8 .Jeste da se ne vidi nocu ali je /bar meni/ super stvar.pozz U uputstvu ima kako se steluje u odosu na obim tocka.pozz Postavi se jedna LED sa jednom baterijicom, i problem nocne vidljivosti je resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Decembar 24, 2017 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupis satic dobijes i uputstvo za stelovanje. Imas tabelu,nadjes koji parametar treba da uneses i to je to. Ja imam neki mali Sigma. Dobro radi,ali nema osvetljenje pa je nocu neupotrebljiv. Ali onda ukljucim aplikaciju na telefonu pa tu pratim brzinu. Mada, moze i neka diodica da se stavi pa je i taj problem rešiv. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...