GoranTini 319 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih za shoping u TCM u LJubljani? Trenutno je popust od 30% na odela i obucu a na sve ostalo 20%. Mozemo krenuti i radnim danom ili za vikend ako nas bude bar trojica ili cetvorica zbog putnih troskova. Popust traje do 01.12.2015. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1933 Napisano Novembar 24, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, čuvaju mi jedan kožni kombinezon odavno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde jos dvojica i da palimo odmah...javljajte se drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 24, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пффф, сад гледам, гиви E460N -50%. Радо бих ја са вама, али никако се не уклапам до тада. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi link ka tom tcm-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 24, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 30, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ujutru se krece ka Sloveniji...nadamo se dobroj kupovini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba neka roba da se prebaci u Beograd, ja putujem u petak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Prosli smo extra...kupovina je bila odlicna, asortiman ogroman, strucni ljudi i veoma ljubazni. E sad...na granici malo guzve, overavanje racuna uz obavezno pokazivanje kupljene robe pa onda skrivanje po bunkerima ispred nase granice. Kad smo ukapirali da kozni kombinezon naseg manitua od 500e, ne mozemo nikako da uguramo u kutiju cigareta , jer je koza deblja od nosorogove a i on sam tezi nekih 10ak kg, ostavili smo u gepek i pomolili se da nas ne pregledaju. Uz malo tuznih faca...molbe su nam uslisene. Sve proteklo u najboljem redu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...