konstruktor 253 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemarom vlasnika jedan qinggi 200 cross je zavrsio u delovima.Naime ostao je bez ulja i stradala je kompletna glava a ram nije preziveo skokove i slicne egzibicije.Kako god ostalo je nesto od delova pa ce mozda nekome dobro doci. Agregat bez glave motora, alnasera i karburatora.Ostalo je u ok stanju.150e. Tockovi,prednji odlican sa solidnim diskom.Zadnji- obruc kriv,zice sve citave,dobos odlican paknovi na 60%.Gume nista posebno ali su i one tu.Oba za 60e. zadnja vila,cini mi se da nije kriva silen blokovi dobri 25e Stapovi prednjih vila,nisu krivi da li pustaju semerinzi nisam siguran ali nisu masni stapovi.Imam i trouglove ali ih nisam jos skinuo sa rama.Sve komplet 60e. Bice jos delova,tek sam poceo da rasklapam i slikam.Sto se tice cena ne znam ni sam,okvirno sam postavio cene tako da nisu konacne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aco, imaš pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 29, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat zadnji tocak,prednja kljesta i crevo prednje kocnice.Ostalo aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat prednji tocak sa diskom,kao i stapovi vila.Ostalo jos uvek na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel imas mozda ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111724-trazim-kupujem-frajlauf-tj-bendiks-za-kinesku-masinu/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...