Darkman 65 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštavamo sve motoriste slobodnog duha da su počele pripreme za ovogodišnju akciju moto deda mrazova. Ulaznica deda mraz odelo i dobra volja... Više detalja i pojedinocti na: http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php/topic,2572.msg45033/topicseen.html#new Ohohohoooooooo... vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5119 Napisano Novembar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude poledice - eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kao i uvek! Radujem se novom druženju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Transalp 0 Napisano Decembar 20, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel kasno za novog dobrovoljnog clana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude poledice - eto me +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slatkiši, igračke i dr... poručeni, grad obećao prestavu na trgu, pakovanje paketića u petak više o svemu http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php?topic=2572.msg45102;topicseen#new 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5119 Napisano Decembar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude poledice - eto me Nije bilo poledice ali je semering pumpe za vodu bio jači... jbg... Verujem da ste bili pravi kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Било је одлично. Сада стигао кући пун утисака. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 29, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i u BG prethodnog dana, a i na "našoj" novosadskoj dedamrazijadi. Utisci su fenomenalni. Na obe akcije je bilo puno srećnih lica dece i odraslih kojima je ovo bio događaj godine. Ponosan sam na sve koji su učestvovali u svemu vezanom za ove akcije. Bila mi je čast da budem deo vesele povorke. Vidimo se dogodine!!! PS Ne postoije reči kojima možemo da zahvalimo vaspitačima i svima koji rade sa ovim našim sugrađanima preko cele godine. Za mene to su najjači heroji! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...