Dr.Bane 208 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto i ja da se pohvalim da sam juče na sajmu uzeo kacigu NOLAN N 84 flat black. evo i slike: Da ne pričam da sam čekao 2 sata da je donesu iz prodavnice jer im je nestalo ??? (Sajam je ljudi, to je kao da ti na Beer festu kažu sa im je nestalo piva, ali sada će da donesu). kada sam došao kući odmah sam išao da je isprobam i sa svojim skromnim iskustvom mogu da kažem da je odlična, a cena je bila 14534din. sa sajamskim popustom od 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sa popustom? ??? A u Louisu je 160e... Uvoznici, svaka cast... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...