padobranac 12 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bukvalno sve - kaciga - jakna - pantalone - kaciga - rukavice - cizme, poluduboke valjda je to sve Velicine visok sam 180 Obim u struku 104 tezak 95 ali sportski tip, sira ramena i poveci obim ruku cipele br 42 obim sake 23 duzina sake, dlana 20 cm obim glave 60cm NAPOMENA : vozim suzuki strom 650 i oprema potrebna za putovanja ne za trke, duza jakna, komotnija oprema Pozeljno novo ali moze i malo noseno tj dobro ocuvano. Nisam u mogucnosti da kuim najbolje, najkvalitenije i najskuplje ali nacice se za to. Pa... srecna vam prodaja ako zelite slike da posaljete: info@musicarenje.rs i tel 0641993781 Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, imam 3 jakne (letnja crna kratka, za prelazni period crna touring, zimska vodo vetro nepropusna sa postavom touring Held kombinacija crna/siva/žuta) letnje crne pantalone, kacigu scorpion exo450 L veličine čisto crna i schubert siva metalik sa providnim i crnim ispod viz. mislim da je S2 model ja sam 183, a kilaža nam je ista. vozio sam Stroma i sve ovo mi stoji. oprema je sva polovna, tj. moja nošena, očuvana i pažena. poslaću ti slike ako te šta zanima..a najbolje svega da me ratosiljaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo povoljno nova kaciga: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108270-p-modularnu-kacigu-airoh-105-nova/#entry1787547 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 20, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam NOVE Touring debele-tople rukavice. Kombinacija koza 80% - textil 20%. Nemaju protektore, nisu za trkalice i pokazivanje, ali rade za sve pare. Ja koristim identicne vec 5-6 zima, bez primedbe. 25e ili 3000 RSD. Nenad Kladovo 063/80-90-314 PS. Nisu nigde oglasene za prodaju, tebi su prvom ponudjene, a za koji dam idu u oglase. Ukoliko se uklapas u cenu, javi da ih ufotkam i okacim ili ti posaljem iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Novembar 26, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dosadasnjim ponudama od kojih sam vec iskpao: - jaknu (zimsku, letljnu), pantalone (letnje), rukavice, - kaciga trebalo bi neke da se probaju, nista nij ejos odluceno - potrebno jos i dalje 1. ajd da kazem kaciga stojoji XL bolje jer mi je obim 61 2. cizme 42 br 3. pojas Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Novembar 26, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan eeeh gde si bio letos kad sam prodavao shoei xl velicinu... mada videh da je neko okacio oglas za neku zutu xl potrazi... to ti je best buy p.s evo gaaaaaa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111457-shoei-xr-1000-kaciga-i-pantalone/ Promenio Novembar 26, 2015 član BorišaMotoriša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke cizme nisu plitke a ni 42 ali mozda ti budu odgovarale. Ja nosim obucu 42 i ove 43 su mi taman. ulozak je 27.5-28cm link ka oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da te obucem od glave do pete,imam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Novembar 27, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Info@musicarenje.rs ako zelis da posaljes ponudu ili na PM pa i tel 0641993781 Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...