Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 17, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u izvanrednom stanju za svoje godine (1994.). Svi potrosni delovi (lanac, lancanici, diskovi, plocice, gel akumulator itd.) su u extra stanju. Gume su odlicne, prednja Dunlop sportmax 80%, zadnja Michelin Pilot Road 3 80% i obe su iz 2014. godine. Od opreme ima karbonski trioval izduv koji se odlicno cuje, nosac kofera sa Givi plocom, aluminijumske gripove i tegice, aftermarket retrovizore i migavce, mat crni vizir itd.Na motoru je pre 2000km uradjen servis. Tada je zamenjeno ulje i filteri. Zamenjen je lezaj prednjeg tocka i gumice na klipovima. Montiran je original Suzuki zadnji amortizer kupljen u Nemackoj (skinut sa motora koji je presao 25.000km, tako da je skoro nov). Zamenjeno ulje u kocnicama, antifriz i podmazane su sve sajle i ostali mehanicki sklopovi.Jedino ulaganje su majstorske ruke za zamenu ulja i semeringa na prednjoj viljusci. Ulje i potrebne delove sam kupio ali nisam imao vremena da ih zamenim, tako da oni idu uz motor.Ove sezone sam presao samo oko 2000km jer nisam imao vremena da ga vozim i to je jedini razlog prodaje.Moguca zamena za automobil uz moju doplatu od maksimum 2000-3000e. Link ka oglasu : http://www.polovniautomobili.com/motori/7297691/suzuki-rf-600r CENA : 1150e TEL. : 065 877 77 76 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Novembar 17, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, cena baš pionirska!!! Kakav je što se tiče potrošnje ulja? Ima li čudnih zvukova iz agregata? Korpa kvačila? Menjač? Ako je stvarno u stanju pali-radi-ide i ako ne lupa i ne dimi, onda mi se javlja da ovo sigurno neće dugo stajati na oglasima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko lutka...! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8703 Napisano Novembar 17, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno dobar, zvuk odličan, kada se id eonom poslovnicom "koliko para..." ovde ima više muzike. Ovaj primerak je bio u opciji kada sam bio u fazi kupovine motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 17, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, cena baš pionirska!!! Kakav je što se tiče potrošnje ulja? Ima li čudnih zvukova iz agregata? Korpa kvačila? Menjač? Ako je stvarno u stanju pali-radi-ide i ako ne lupa i ne dimi, onda mi se javlja da ovo sigurno neće dugo stajati na oglasima Za 2000km koliko sam presao potrosio je negde oko 300-400ml ulja (Motul 5100). Sto se tice agregata, nema cudnih zvukova. Korpa kvacila se ne cuje. Menjac je odlican i sa nji nema nikakvih problema. Bar ih ja nisam primetio za ovo malo kilometara. Motor ne palim po mesec dana i nikada nisam imao problema sa prvim startom. Dva, tri verglanja da ubaci gorivo u karburatore i upali. Ko lutka...! Motor je stvarno dobar, zvuk odličan, kada se id eonom poslovnicom "koliko para..." ovde ima više muzike. Ovaj primerak je bio u opciji kada sam bio u fazi kupovine motora. Steta sto si samo sedeo na njemu. Trebao si ga provozati da dozivljaj bude potpun... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7750 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 3188 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ali ljubičasto??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А шта фали, иде уз ово сиво 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7750 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 3188 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da ne znaš moju stariju braću... da dođem kući sa motorom koji ima ljubičaste felne i nalepnice - bio bi im na tapetu za života! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 17, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nije li malo mnogo tih 300-400ml na 2000km? RF-ovi fabricki malo cugaju ulje? il mu ne prija taj motul? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 17, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali ljubičasto??? Ovo je motor iz vremena kada su muskarci bili sigurni u svoju muskost i opredeljenje. Secam se da je ljubicasta boja tih godina bila bas moderna. Obrati paznju na boje motora ostalih proizvodjaca s' pocetka i sredinom devedesetih. Nije li malo mnogo tih 300-400ml na 2000km? RF-ovi fabricki malo cugaju ulje? il mu ne prija taj motul? Ne znam sta da ti kazem za tu potrosnju. Meni su rekli da je to ok i da apsolutno nema razloga za brigu. Moguce je da mu Motul ne prija, ko ce ga znati. Znam samo da motor ide kao metak i da, po satu, ide preko 230km/h. Prethodni vlasnik nije imao problema sa agregatom a nisam ni ja. Zaboravih da napisem da sam prilikom zamene antifriza stavio i nov termostat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 19, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam pogledao u kanticu i na kilometar sat. Za predjenih 2500km mi je pojeo oko 300-350ml ulja. Ja nisam penzioner sto se voznje tice i vozim prilicno ostro i brzo, tako da ima verovatno i do toga. Recimo, kada sam isao u Zrenjanin, putna brzina mi je bila oko 140-160km/h. Na nekim mestima sam isao i brze. Sporije sam isao samo kada sam morao. Elem, danas sam se provozao, isterao pundravce i napravio malo bolje fotografije. Ispucah skoro sve fotografije... Ostade samo par njih da kasnije podizem oglas iz mrtvih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 30, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeee... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...