gixxer750/94 733 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu,novu ili polovnu pozeljno neki mesh sa dodatnom postavom,visok sam 186 i tezak 93-4kg Ne jurim neke prestizne marke ali da nije bas neki no name kineski shit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10532 Napisano Novembar 14, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ponudio bi moju Roleff jaknu, nije mesh ali ima ventilacione dzepove na grudima i na ledjima,podnosljivo za letnju voznju, i naravno ima zimsku postavu koja se skida, jakna je koristena 7-8 meseci , u super stanju.Mere su nam skoro iste, ja sam 188cm, 90kg, tako da ce sigurno dobro da ti stoji cena bi bila 60 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 14, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na fejsu ili na sajtu kupujem prodajem Saša iz Kraljeva ima mnogo toga u ponudi i to po normalnim cenama. Moto Oprema Alabaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanJ1973 0 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Grocka Motocikl: Triumph t595 daytona Prijavi odgovor kao problematičan IXS Bikers Basics, XL, u odličnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Par ponuda koje sam dobio od kolega mi ne odgovaraju,vise sam za neku kracu jaknu,nudite moze i novo ako je cena ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze katanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...