GunnerHan 107 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ovako, posle vise pokusaja da kupim polovnjak ili naletim na neki koji je bio slupan pa sklapan, ili se proda pre nego stupim u kontakt sa prodavcem i sve tako..Na kraju sam resio da sacekam malo skupljam novac pa zdravlje od Boga na sajmu pazarim nov motor marta meseca. Budzet mi nije nesto veliki 2800e maksimum i to da uzmem u obzir da je sajamska cena u pitanju. E sad, guglao sam i citao dosta sta i kako i resio sam da bude neka 125-ica 4 takta, sto manja potrosnja, jeftino odrzavanje i pouzdanost, brzina mi je sasvim nebitna, znaci da drzi na 90km/h na otvorenom mi je sasvim ok, naravno da ne bude to neko mucenje Kao sto sam napisao dvouimim se izmedju dva navedena motora, nadam se da ima ovde ljudi koji znaju o kakvim motorima se radi i o cemu je rec Znaci bilo kakva sugestija i savet su dobrodosli, pa cak i neki drugi motor Hvala unapred i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 12, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Dva vrlo slicna motora. Ybr125 ima servisni interval 6000km, i 3 god garancije u celoj evropi. Na YT kanalu desafioybr imas snimke puta oko sveta sa istom. Dolazi sa platformom za montazu kofera (za razliku od honde)i centralnim stenderom, potrosnja oko 2 litre za oba motora. Isporuka za ybr je 20ak dana, cena 2790e, za hondu nemam informaciju,a na sajtu je uopste nema u ponudi. U Madjarskoj honda kosta 2600e. Ja sam licno zagrejan za ybr, uzeo bih za lepsu polovinu a ni ja se ne bih bunio da je vozim. Amortizer 20$, regler 15$, litar ulja ide u nju, filter nemas, znaci troskovi mizerija, a dokazana masina. I meni bi znacile informacije iz prve ruke jer cu verovatno i ja pazatiti ako na sajmu bude popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Meni ta cena od 2790e zvuci malo nerealno. Nailazio sam na informacije da se prodaje po ceni od 2300e sa sve PDV-om A za Hondu sam nasao 2450e Videcemo na sajmu, nadam se da ce biti neke pogodnosti Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 12, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u platneru pre neki dan bas zbog tog motora, i to je cena koju su mi rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Auu, previše je onda.. Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja vozio kao drugi motor pre deset godia yamahu i to dve godine.Za voznju u krugu 100 km ssvim u redu ali na dalje malo smara jer putna brzina 90-95.Ima sve sto treba ,jako udobna,stari put novisad bgd,do indjije sa versisom dok put nje bio sredjen osecam bubrege od onih kocki na putu,a sa ybr apsolutni uzitak i to sa otprilike sistom brzinom,moze da ide i kao endura ako ima ona stara sa original gumama koje su u onom old skul fazonu-kockice,ja sa 80 kila i zena sa 50 idemo skoro bez razlike nego da sam solo,prodo ga sa 6000 km i zajebo se,potpuo univerzalan motor bolji od bilo kog skutera ili pedesetice,dok sam ga posedovao kupio sam u coningu gume mitas za smesne pare i nisam ni montiro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo više podataka i utisaka sam naso za Yamahu nego za Hondu, izgleda da se i nije vozila Honda koliko i Yamaha.. Jesi ga pazario novog ili? @sasa ns 1 Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 13, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam nov motor,vidim da ima malo modernizovanije varijante,ali mni je ona prva najlepsa jer je kao motor iz sedamdesetih,i to a onm kockicama na gumama mozes terati uz brdo gde hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...