red_alert 16 Napisano Novembar 9, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan sad ovako , mali problem sa prednjom kocnicom , cini mi se da nekako mekacka kad pritisnem ,promenio sam plocice,ali isto ,,mogu da pritisnem rucicu kocnice skroz do kraja ,mislim do rucuce gasa ,,pa me zanima sta to moz da bude ,,ili kako da resim ,,mozda otisla i ona pumpa tj cilindar i ako neko zna gde ima set za reparaciju ako je do toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri crjeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 9, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ispustio vazduh iz sistema? Kocnica tone kada ima vazduha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 9, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ispustio vazduh iz sistema? Kocnica tone kada ima vazduha.. jesam ,nije bilo vazduha u sistemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 9, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zamenis kociono ulje, i po mogucnosti i kociona creva. Mozda su pocela da rade kao baloni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 9, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma za pocetak ja bi zamenio ulje i to tako sto bi spricem gurao ulje dole na sisicu na kocionim klestima, tako sam menjao sebi ma mopedu i nikad nisam imao problem sa vazduhom i slicno.. Otvoris gore poklopac i odozdo guras ulje u sistem a gore ga neko drugim spricem izvlaci i tako dok ne sobijes lepo zlatno cisto ulje u rezervoaru gore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 11, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna gde ima da se kupi set za reparaciju kocionog cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 23, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan citao ovde na forumu o bardhal uljima za motor , pa sad me zanima ,dal i koje bardhal ulje da sipam u motor ,, moja procena neka sintetika , ali koja ,,vidim da bardhal ima neke cudne oznake ,,i izanimaju me iskustva sa tim uljima ,,, do sad sam koristio iskljucivo motul ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...