Satelis 15948 Napisano Jul 1, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vizir imam bez ikakvog oštećenja, sedište nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 1, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dekijeva makina elegancija, moze kosuljica pa na sastanak a moz i na deleke pute u full opremi na satu broji treba zameniti treba proveriti, doliti po potrebi (jacina je do -25C) pa da pocnemo gos'n procureo, zna da lupne, morace remont ili drugi nov dubok i ne jak zvuk, lepa melodija.... dole kocnica zadnja Ok.... dole kao i parking koc. kad je vec u butiku valja ocistiti prednje su malko tanje, jos malo i zamena bese popusten lancanik kao sto je kod mene i saxomofona bilo evo zasto ne volim sprejeve.... smesa koja je pravo rende za lanac i lancanike sredjeno ajd pozadi klik klik klik pretegnuti srafovi senzora do zla Boga osovina suva a ne treba taka biti ideno dalje, lancanici, semerinzi, damperi, lezajevi lezajevi kao i semerinzi su svi dobri sta nije dobro.... damperi Deki je menjao gume, ne znam zasto su mu ostavili ovako ce bidne sredjeno imam druga dva koja su u dosta boljem stanju sledeca zamena guma, obavezno zameniti dampere lezista nikad niko nije ocistio, naslaga dosta ima po coskovima krpa, sprej i alat za zabice da ne pravi ostecenja isto to primeniti na drugoj strani potom zastiti lezajeve O-ring gumica je dobra pakovati lagano nazad osovina namackana, stavljen tocak lanac treaba namigeriti na 35mm (motor mora biti na copi) vraceni lancobrani te se moze preci na antifriz treba skinuti donju desnu podnu plastiku strafovi i zabciki ne bi li do posude dosao doliveno na max, vracena plastika na svoje mesto prednja guma bese ispod propisanih 2,4b, zadnja pak preko 2,9b I toj bi bilo toj..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 1, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kada menjaju gume, nisam video da neko stavlja delove na peškir, a sumnjam i da su ostavili točak ukrivo onomad Ovaj lanac planiram strogo da kontrolišem i zamena pre nego što se istegne i potroši lančanike, znači nakon 10-15k km. Ovaj je kod mene prešao oko 20k, zapravo toliko je ceo motor kod mene. I što je najbitnije: NE ĆUJE SE!!! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2019 at 4:27 PM, Vargapi said: Juce sam bio na prvoj voznji oko 100km i zadnjica me razbija od voznje.. Kako da resim trenutno udobnost na sedistu? Posle sezone planiram da mi neko uradi sediste tj da stavi onaj gel i to.. Ali kako resiti do tada ovaj problem? Imas i moje resenje sa samonaduvavajucom podlogom. Trebala je biti privremena varijanta i sad posle godinu dana voznje definitivno ne zelim nista tu da diram. Resenje problema za 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelis meni je ona stroka "rende" i sa automatskim podmazivacem. Nekad redje (kao tovatna mast) nekad gusce pa mora da se cisti i izmedju termina za servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 1, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Velika je razlika izmedju nase (koji koristimo menjacko ulje) i njihove (sprej) stroke. Nasa prednost je sto vecinu prljavstine zbaci sa lanca (usrane felne) sto je i poenta, dok njihova lepi sve zivo pa postane smola koju je jako tesko skinuti (al ti zato ne usere felne). Bar jednom mesecno (ko pravi vece km) treba skinuti lancobrane, proveriti prednji lancanik i srediti stanje. Deki, lanac ti ne hebava lancanik, lancanik strada kad se motor napinje, opterecenje prenosa snage iz agregata na tocak uzima danak prvo lancaniku, lancu i zadnjoj gumi. i jos jedna stvar koju zaboravih reci, kad si zamenio auspuh kontra si stavio obe selne, selna lonca ne ide sa ove strane vec sa leve Slena na grani se srafi sa donje strane a ne sa gornje..... kad pogledas, videces da sam ti prepakovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jes jes, e felna je sasvim druga prica i lancobran i kofer i leva strana repa i..i... Da ne pocnem da lajem i nanu naninu masnu Igra prihvacena i felnu skoro da nikad ne perem dok ne bude crna kao na nc 2019god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Jul 2, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Satelis said: Vizir imam bez ikakvog oštećenja, sedište nemam. How much? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 2, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Deltu, pitaj koliko kosta vizir, prepolovi cenu i to ti je to ako odgovra, ako ne odgovara ... nikom nista. eve ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Jul 2, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Mene strah da ih nazovem. Da li to moze da ucini neko drugi ? ki nov je... Nema ogrebotina i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Molim te javi nam ovde cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Možda vam pomogne cena sa ovog sajta, mada kapiram da je čak i malo viša od Delte. FRONT COWL Frame NC750XDH 2017 NC 750 MOTO Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Jul 2, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Na cudan nacin pisu euro €.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 2, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2019 at 10:48 PM, Satelis said: i jos jedna stvar koju zaboravih reci, kad si zamenio auspuh kontra si stavio obe selne, selna lonca ne ide sa ove strane vec sa leve Hvala, nisam znao. Vratio sam samo onako kako je bilo. Nisam fotografisao ali se sećam da sam i fabrički auspuh hteo da okačim sa spoljašnje tj. desne strane nosača jer je ovaj tako stajao, ali to nije bilo moguće jer fabrički nema šelnu, nego je ono za kačenje namešteno tako da zahteva položaj kao što si ti naveo da je ispravno. E sad, da li je logično da je onaj išao sa jedne, a ovaj sa druge strane, očigledno da mi je bilo logično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mixela je napisao: Na cudan nacin pisu euro €.... Ma prave se Englezi, pusti ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 3, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Ferty_ je napisao: Molim te javi nam ovde cenu Upravo pozvah Deltu..... vizir stoji 40.300din. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti... Ko garazna vrata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuu... Jos malo dodas i kupis original LED dodatna svetla od 600e 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Možda može da se dogovori popust 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 3, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A vizirčić parče plastike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Jul 3, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Satelis said: Upravo pozvah Deltu..... vizir stoji 40.300din. Pa toliko im motor kosta na popustu ... Jezivo... Nigde nisam nasao tu cenu, ni u UK ni u Japanu ni u D... Kada cuju Japanci kolike su cene rez. delova u Srb, preselice proizvodnju ovamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 3, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Onda se svodi da vozis i uzivas dok ne sjebes far, plastike, felne i td.... e tad si ga ugasio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koju LED sijalicu da kupim da izbacim fabricku halogenku? Da li je jednostavno samo zameniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano Jul 3, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to da radiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Alekre said: Nemoj to da radiš. Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...