davidoff 27 Napisano Octobar 26, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kofer iz naslova u odličnom stanju sa dva ključa. Imam i pripadajuću ploču za isti SW motech koja dolazi sa ali postoljem i distancerima koji odgovaraju za R1100GS ali verujem da mogu da idu i na druge modele. Cena kofera bez ploče 50€ Cena kofera sa pločom 80€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 26, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije ostecen,kupljeno...Plocu imam na motoru...Adresa u inbox... Oglas moze katanac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 26, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan U rekordnom roku otišao! Samo mi pošalji adresu da ti šaljem ili ako si u Beogradu da dogovorimo susret. A evo slike ploče ako nekome treba: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena ploce i koje je dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 26, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 30eur a dimenzije bih morao da vidim sutra jer je u garazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo ploca sa prve slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 26, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba alu rack imam bolji, sutra cu ti poslati slike na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 26, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao sam slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 26, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dal cu nekad stici na vreme kad se prodaje nesto povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 26, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ниси једини Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan juche ako 50x nisam banuo na forum zbog teme o motoGP, nisam ni jedan..ali i vreme postavljanja ove teme uspavljivao cjerkicu, i eto...naravno da dobra i vushe nego povoljna stvar za 10ak min nadje novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 27, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiram, kofer otisao-aktuelno je sledece: -Alu rack veci dimenzija 42x25 cm (prikazan na tri slike u poruci iznad) -Alu rack sa plasticnom plocom monolock i distancerima SW motech (prikazana na dve slike u trecoj poruci i temi) Cena ista za oba 30eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 5, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 20, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Taj SW Motec imam ja na Traceru i je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11584 Napisano Novembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj SW Motech pravio velik luft kad na njega stavim V46. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 21, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio na motoru godinu dana upravo sa V46 i nakakav problem nisam imao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 8, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! -Alu rack veci dimenzija 42x25 cm (prikazan na tri slike u poruci iznad) -Alu rack sa plasticnom plocom monolock i distancerima SW motech (prikazana na dve slike u trecoj poruci i temi) -Imam i kofer slican kao ovaj givi samo marke kappa od 48l malo stariji model sa plocom pa koga zanima tu sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 8, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan daj slike Kofera, zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 8, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 8, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pare? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 8, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 70€ sa pločom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 24, 2016 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan Kappa kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...