brzi gonzales 157 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni probao.Hocu da mu sredim kocnice i jos neke sitnice pa tek onda da probam da ga upalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bice to masina sredjena kako dolikuje Trudim se,zato i ide sporije ali dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Februar 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni probao.Hocu da mu sredim kocnice i jos neke sitnice pa tek onda da probam da ga upalim. znaci kad bude paljenje bice i voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 1, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam da ce sve raditi kako treba i ako upali.Treba i karbovi da se sinhronizuju,druga slavina za gorivo i jos dosta nekih cudesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5931 Napisano Februar 2, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda. Vrlo mi je drago sto tako pazljivo sredjujete gvozdenog lepotana. Puno uspeha zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I konacno upalio danas... Provereno zupcenje jos jednom,nove svecice i ono najbitnije je da su prethodni pick up-ovi bili drugacije postavljeni pa sam sada kada sam kupio fabricku plocu paljenja,posle proverere morao kablove sa bobina izpremestam.Posle toga samo sauh i upali ko mina.. Sad mogu dalje opusteno da radim.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5931 Napisano Februar 19, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Odlična vest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Februar 19, 2016 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Toooo, upalio deda Znaci isterao si gremlina iz masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, svaka cast! Ocekujemo video.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Drago mi je kada vidim da neko uradi ovakvu stvar sa toliko zanosa. Bravo, bravo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bice video naravno, jes malo bucan ali nije strasno. Sad ostaje da se pozabavim sa karburatorom.Cist je i nivo goriva je dobar ali treba da se presteluje i da se sinhronizuje ali to cu kad se malo razradi. Posle ide priprema i farbanje u fabricku crvenu boju, instalacija da se jos malo sredi,ima i malo lemljenja ali dobro. Pre svega moram kocnice da zavrsim.Prednja ociscena i sad se montira a iz zadnje ispusteno staro ulje i sipano novo.. Prednja je bila masna od ulja,uzas,ali sad je to mnogo bolje. Zadnja nije bila losa ali je moralo staro ulje da se ispusti a sa njim je izaslo i trunje.Posle sipano novo i ispustano sve dok dole ne pocne da izlazi cisto.Na kraju ozracena kocnica i ulje sipano do gornje crte. I treba nov akumulator,ovaj punim 3 sata i posle 5-6 sek ne vrti..Paljenje je juce bilo na akumulator od auta ali cu kupiti neki od 12 ili 14 ampera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale ! Samo tako nastavi,strava je to makina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po zvuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Malo se patim oko postavljanja video ali bice,nadam se.Bilo je paljenje i posle par minuta vidim da su druuga i treca izduvna grana mlake a ostale dve vrele,cacnem bobinu i kablove,posle toga probam i mnogo bolje pali.. Moracu kablove da mu zamenim,jer su bas ta dva losa.Jedan bez kapice a drugi nesto budzen.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/joco.djordjevic/videos/993628387385387/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko906 0 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Lazarevac Motocikl: Xt660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucivao opruge frajlaufa za Hondu u Delti. Cekao sam ih 15-ak dana ,al su bile 4-5e. Mozes da vidis sa uvoznikom da li ih ima,uglavnom su jeftine. Druze,kako da otvorim novu temu na ovom sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Situacija mnogo bolja.Sad pali i ne gasi se kao pre,moze da se vozi bez problema.Pomogao mi je i drugar Marko Denser u pronalazenu problema kao i za delove i jos dosta svari i zahvalan sam coveku do neba.Mora da padne jedan dobar rostilj,ne vredi.. Palo je jos jedno ciscenje karburatora i moja greska je sto nisam na vreme ocistio kanal za dovod goriva a bas tu se nakupilo svega i svacega.Posle toga i filter vazduha montiran i sad fino stelovanje i sinhronizovanje ali moze to da saceka jer se jos nece voziti aktivno.. https://www.facebook.com/joco.djordjevic/videos/999296396818586/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 18, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Oklopi se spremaju za farbanje,malo ce biti problema dok sve maske pricvrstim ali resice se.Pali bez problema,radi,moze da se vozi ali hocu da sve sredim pa tek onda da se vozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Mart 18, 2016 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ovako poluzavrsen, Kawasaki je najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 2, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Telefon mi crko pa nisam duze vreme nista slikao. Motor u medjuvremenu paljen par puta i vozen po ulici.Radi on i ovako lepo ali se nadam da ce biti malo bolja situacija kad dobije fabricki filter vazduha i kada se karburatori jos malo presteluju i sinhronizuju.Polako se prikupljaju delovi,radi se u slobodno vreme a i ne zuri mi se nesto. Bitno da je motor suv i da ne curi ulje a ima svasta nesto da se uradi da bi to bilo dobro. Malo sam se pozabavio sa strujom,izmenjao neke sijalice i jedan osigurac a treba i prekidaci da se lepo ociste i naprskaju Wd-om. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Podmazana sajla gasa,sajla km sata i lickanje rucica,satova i nekih sitnica.Ako ne mogu nista drugo zbog kise bar ovo da zavrsim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 3, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Nema većeg gušta nego kada čovek sam sređuje mašinu. Samo udri, pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to.Sredjujem ga za sebe i znam sta vozim. Posle ovog na red dolazi Kawasaki tubro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo jos delova,jos malo pa je kompletan.Covek nekad vozio motor pa kad ga je prodao ostalo mu dosta nekih delova i to sve sto meni treba a cena prava sitnica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se iskoristi ovo lose Majsko vreme, svakako nemoze da se vozi, ali bar da se masina sredjuje Oduvek sam imao zelju da kao drugi motor uzmem neku stariju masinu iz 80-ih i da je sredim u fazonu, da je sve fabrika osim ogibljenja i tockova kao recimo ova prelepa CBX 750F ili ovaj Kawa GPZ 900R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...