CAJA 1171 Napisano Octobar 19, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je već kraj sezone imam viška dva kišna odela koja mi se tumaraju po ormanu,jedno je novo drugo polovno cena po komadu 2400 din . Može zamena za neke kožne rukavice L/XL veličine pošto su moje gotove. 065 576 12 04 Novo Proof kišno odelo / kombinezon bez greške. Veličina L Ramena 50cmPazuh 48cmPazuh-zglob 47cmDužina spreda bez kragne 133cmDužina nazad sa kragnom 143cm Cypacc kišno odelo / kombinezon u top stanju nigde oštećeno ili iscepano. S veličine Dimenzije: Ramena 54cmŠirina pazuh 56cmRukav(donja strana) od pazuha do zgloba 54cmDužina spreda od kragne do kraja nogavice 160cmDužina nazad 173cm P.S. Da znam da je u ovom slučaju S veće od L,nije greška u kucanju takav je kalup bem li ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 19, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Koje je novo a koje polovno? I jel moze duzina nogavica... (salji u inbox) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cajo, ja bi za moju gospoju ovo prvo (prof) imas na PP adresu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 20, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Odoše oba odela onima koji su se prvi javili(ranije ustali). LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...