caparin 225 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ne zaboravlja! Fenomenalno drustvo, dan, voznja....sveeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mojih slicica! Nisu neka ali nisu na odmet! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo linkova za video https://youtu.be/rlBDo1-ihCk https://www.youtube.com/watch?v=1PcgpUItp0k 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16153 Napisano Octobar 25, 2015 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za organizatora, pohvale za Nemanju i njegovu porodicu, ljudi su nas domacinski docekali ...... sok, pivce, rakijica. vruca pogaca, neko lisnato testo, bese i ovali sa mezom, kolaci.....ma nema cega nema, svaka im cast Mogo dobrih ljudi, mnogo pozitivne energije i decje srce bese puno.......... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MOMCI ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za organizatora, pohvale za Nemanju i njegovu porodicu, ljudi su nas domacinski docekali ...... sok, pivce, rakijica. vruca pogaca, neko lisnato testo, bese i ovali sa mezom, kolaci.....ma nema cega nema, svaka im cast Mogo dobrih ljudi, mnogo pozitivne energije i decje srce bese puno.......... Da nisi sve pojeo mozda bih video sve to :-) :-) :-) :-) :-) Salim se naravno, ma prava domacinska porodica... Zaboravio si vrlo bitnu stvar zelena PAPRIKA , domaca neprskana :-) :-) :-) nekome se slagala uz tortu.... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11592 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamerite, fotke će biti sutra. Sada samo krevet vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane021 1 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti SpiderMax 500GT Prijavi odgovor kao problematičan Fanky svaka cast za gest i organizaciju, mislim da je Nemanji bas bilo drago . Sve je bilo super. Jos jednom , Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4951 Napisano Octobar 26, 2015 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan ...bas lep dan, i drustvo, i voznja, Nemanjina sreca ma sveeeeeeeee p.s. a gdi su paprike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta napisati, možda ništa. Slike govore više od reči. Bitno je da je juče neko bio presrećan i da će ovaj dan možda pamtiti do kraja svog života. Bilo je preko 30 motora. I na kraju poseta muzeju gde sam čuo neke stvari koje su me zapanjile. Nisam postavljao slike koje su slične onim koje su već postavljene. I na kraju prelep dan za vožnju a Nemanji je srce bilo puno što je i bio cilj ove akcije. Fanki hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc su doktori odmah pitali da li se Nemanji nesto vazno dogodilo, jer njegov mozak ne moze da razdvoji srecu od tuge i on na isti nacin dozivljava sta god da mu se desi, mi smo mu izazvali srecu i on na drugi nacin nije mogao da se izrazava, izazvali smo mu buru emocija sto je eskaliralo u epi napad. Nemanja je danas odlicno, sutra izlazi iz bolnice a ja Vam prenosim pozdrave ´´ Pozdravi bajkere ´´ 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 26, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost zbog posla nisam mogao da prisustvujem ovom krajnje, krajnje humanom i lepom gestu!!! Fanky SVAKA CAST, a i ljudima koji su svojim prisustvom i za Namanju velikim poklonima pomogli ovu prelepu akciju!!!! Bravo majstori!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc su doktori odmah pitali da li se Nemanji nesto vazno dogodilo, jer njegov mozak ne moze da razdvoji srecu od tuge i on na isti nacin dozivljava sta god da mu se desi, mi smo mu izazvali srecu i on na drugi nacin nije mogao da se izrazava, izazvali smo mu buru emocija sto je eskaliralo u epi napad. Nemanja je danas odlicno, sutra izlazi iz bolnice a ja Vam prenosim pozdrave ´´ Pozdravi bajkere ´´ Au brate rodjeni, najezi se! Pa kad se to desilo? Jel je sad ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se sinoc negde oko 20h, ma njegovi roditelji su bili apsolutno spremni na to, sada je to stvar rutine znajuci sta ga je taj dan cekalo bili su u pripravnosti, i eto desilo se, nazalost, ALI oporavlja se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 26, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, drži se momčino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 25 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbg bas Ja dosao sam na temu da podelim svoj utisak da je sve ispalo fantasticno... Sve je ispalo ne kao neka "akcija" nego poseta drugaru - koji se uz to pokazo kao sjajan domacin. I ceo dan sam bio pod pozitivnim utiskom dok nisam procitao ovo za epi napad. Pozdrav za momcinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jebemu misha, nadam se da ce biti okej sto pre;) ..a kad sve prodje moci ce da natenance razgleda poklone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dupe ocu da izedem. Zelim mu brzu "kolko-tolko" normalnu situaciju. Vama svima svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan AlexaBGD di su slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Da ce BOG da ozdravi i da uvek bude srecana. Bar 2xgodisnje da ga obidjemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, oporavice se ali da ozdravi tesko, pratice ga kroz ceo zivot i ne samo njega, mnogo je ljudi sa tom ili slicnom bolesti, al kako drugacije da mu pomognes nego da ga obradujes ili nekako socijalizujes, da se na momenat oseti samostalnim. Obecao mi je Alex slike veceras, slike cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 26, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Ajmooooooooooo alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano Octobar 26, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11592 Napisano Octobar 27, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dobro, ja ispunjavam svoja obećanja. Glavni akter ove naše lepe priče Glavni i odgovorni Rekoh mu, diši malo, ali džabe. Beše dalek put od NIS pumpe do Leštana, pa da se nadomesti snaga Stvarno nije da su svi samo jeli, nego ja eto tako volim da fotkam svašta Pazi kad nema hrane I onih koji su uveseljavali družinu Kule, ovako se to radi... Kakvi god da smo, on je bio srećan, što je i najvažnije Neki su frizuru nameštali (svaki čas) Ups, opet fotka sa hranom Stvarno poslednja sa hranom Zamolio sam Nemanju da ispozira, ide mu od ruke definitivno Neki su tražili da poziraju Tražili, da ponovim Ups.... Dok je sve to Žika nadgledao sa terase Jedna grupna iz dva dela jer nisam imao širokougaoni objektiv A onda je masa krenula u obilazak iskopina Neki su beležili detalje Sluša se čas istorije A on je u miru sve to posmatrao... Drago mi je bilo biti deo ove veličanstvene ekipe! Promenio Octobar 27, 2015 član AlexaBGD 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...