fanky 1011 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moje koleginice sin Nemanja Todorovic, decko od 18 godina i pored muke sto njegov razvoj nije u skladu sa njegovim godinama mora postojati i druga stvar problema a to je da je i epilepticar, jedan problem nikad ne ide sam, al sta ces takav je zivot. Nemanja je decko koji ne da obozava motore nego OBOZAVA, kuci ima tri kacige koje mu stoje na ormanu i apsolutno svaki dan ih glanca, prica o motorima, jaknama, rukavicama, ne propusta GP, kada ga provozam ali bez ikakvog preterivanja upiski se od srece, on je ubedjen da ce jednoga dana voziti sam i niko mu ne osporava tu iluziju ali mi znamo da se to nece desiti, nazalost. Ja sam mu poklonio jednu moju staru kacigu i rukavice, e taj momenat me je dotukao, poceo je da place i da mi se zahvaljuje, sto je u meni izazvalo vulkan emocija. Ono sto ja Vas molim, da ako neko ima staru opremu, da mu stoji, da nema upotrebnu vrednost, bilo sta, kacigu, pantalone, jaknu, cizme - bilo kakvih velicina apsolutno nebitno, ja bih uz pomoc Vas to njemu poklonio. Obecao sam mu da cu ga voditi i na Dedamrazijadu jer mislim da bi kolona motora njega ucinila srecnim, kao kad se pojavimo u Sremcici, nema vece obostrane srece, samo se nadam da ce mi njegovi roditelji dozvoliti. Tako da ako neko ima a da nije emotivno vezan za neki deo opreme mozemo da srecu Nemanji uvecamo. Hvala svima 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas od mene jet kacigu sa vizirom, jel moze bez unutrasnjosti (Tekstil)? zalepio sam unutrasnjost u moju shoeiku posto mi je za nijansu bila komotnija ? I jedan par protektora za laktove, kao za rolere, S velicina za klince. Videcu mozda jos nesto iskopam. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Octobar 17, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam top case od 18ak litara koji mi stvarno ne treba. Jel' to nešto što bi mu značilo? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Octobar 18, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan imam ja novu kacigu koristenu 20 ak kilometara jednom, ako hoces mozes da dodjes da je uzmes. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 18, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ja dajem pantalone, nove, I balaklavu novu. gde da ih donesem? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac: Koleza bubnjar, cujemo se ovih dana, tu sam gradu, pa cu doci da pokupim kacigu Vićsa: Hvala prijatelju, kad bi imalo svrhu poklonili bi mu, ali na zalost motor nece voziti, od srca ti se zahvaljujem BorisSimurina: Hvala za kacigu, daj mi mob, adresu, neki kontakt da se cujemo Bruno 68: Hvala druze za pantalone, te pantalone mozes da prodas ili poklonis nekome ko ce ih nositi, ovako bi samo stajalo, naravno da bi mu znacilo ali nove su, nikada ih on nece obuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Octobar 18, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan a mozda mozemo , dok je jos iole lepo vreme da se skupimo 10ak , 15 motora , i odemo do njega na casicu razgovora , malo isturiramo , eventualno neka lagana voznjica po kraju sa njim i to ... odnesemo mu neki pokloncic itd 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeeeee to bi kolega moj Darko bila najbolja varijanta, ako mozemo da se skpumo nas desetak ja bih Vam a siguran sam i on bio vecno zahvalan. Plan bi bio na primer da to bude prva subota ili nedelja, zavisi od vremenskih uslova, mi bi se okupili negde na Smederevskom putu, posto on zivi u Lestanima otisli bi do njega, tu biste ga upoznali, malo posedeli, stavili ga na motor, otisli jedno 4km dalje sa njim ka Vinci na arheolosko nalaziste, opet tamo popili neko picence na obali Dunava, slikali se i vratili bi ga nazad, sve u svemu malo paznje nekome kome bi to mnoooogooo znacilo. Ako je to ikako moguce izvesti, plan bi bio odprilike takav a ja bih sve ostalo organizovao. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan saljem ti sad broj na PP pa kad treba zovi ... kad su ovakve stvari u pitanju , na mene mozes da racunas ... mozda bi samnom poslo par drugara motorima , cisto ako zafale ljudi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Octobar 20, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan saljem ti sad broj na PP pa kad treba zovi ... kad su ovakve stvari u pitanju , na mene mozes da racunas ... mozda bi samnom poslo par drugara motorima , cisto ako zafale ljudi +1 0641243329 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu i ovi koji nisu iz bga da se provozaju do njega samo javi datum i vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja zasto ti Panticu hoces da dodjes u BG Datum 24 ili 25 Oktobar, zavisi od vremenskih prilika ili ne prilika, okupljanje recimo na NIS pumpi u Malom Mokrom Lugu, vreme orijentaciono 11h, do Lestana ima nekih 8 - 9 km, budemo malo kod Nemanje kuci i nakon toga zajedno sa njim na Dunav koji je udaljen 4km, opet dole malo popijemo pice prosetamo po arheoloskom nalazistu a ako nekoga interesuje arheologija i Vincanska kultura mogu da odem do Dragana kustosa muzeja da nam bude na raspolaganju, slikamo se, ispricamo, malo Nemanji ulepsamo dan, vratimo ga kuci i to je to, sve ukupno bi mozda nase druzenje trajalo oko dva sata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan +1 lepo sa tvoje strane sto si poveo ovu pricu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3473 Napisano Octobar 20, 2015 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi svaka čast, mnogo mi je drago kad vidim nešto ovako! Videću ako bude nedelja i ako stignem da završim sve poslove da ne moram i tog dana da radim, baš bih voleo da dodjem i ujedno napravim još jednu vožnju pred kraj sezone.. Ako ne nadam se da će uvek biti zainteresovanih da se ovakva akcija reprizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ludilo svaka cast. Samo da obrisem kacigu od prasine. Cekam Rajka da se dogovorimo da namestim regler, ne znam dal cu moci u voznju ali je kaciga spremna. Dacu ti i male protektore nek mu se nadje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Octobar 20, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan +1 racunajte i na mene. Samo javi par dana ranije da se organizujemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan +1 ,ako je nedelja idem i ja. Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan +1 ... ako je u nedelju onda 100 % ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan +1 ako se ne iskundaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim po postovima i porukama velikoj vecini odgovara nedelja 25.10.2015, tako da neka skup bude nedelja u 11h na NIS pumpi. http://www.planplus.rs/prezentacija/18269/benzinska-pumpa-nis-petrol-smederevski-put oko ostale organizacije cu Vas obavestiti u narednih par dana a vase je samo da dodjete Hvala Vam do nebesa na podrsci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 20, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na volji i organizaciji, ucinicete detetu dan nezaboravnim a i nama ostalima malo ogrejati srce. Moze od ovoga na kraju ispasti jako lepa i humana tema.. Okinite i neku zajednicku fotku Послато са ME173X уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 551 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu i ja da stignem ako dozvole obaveze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Octobar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam do nebesa na podrsci a NE ... HVALA tebi fanky što radiš to što radiš i što si i nas pozvao da makar malo budemo bolji ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...