Spajk 827 Napisano Octobar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neka reparacija ili slicno jer je disk dobar samo je dobio malo lufta na caurama usled blokiranja kocionih klesta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 17, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan cubi velika masinskaradionica u n sadu,ili nadjes nekog drugog ko moze da ti na presi malo pritisne nitne,drugara sam poslao pe 5 godinai uradili su mu jedino neznam da li treba muska i zenska za nitne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel imaju osigurače za vadjenje ili su zanitovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ovi diskovi su u pitanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Presa,☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Octobar 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..jos samo da nadjem u BG ko to moze da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 17, 2015 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lufta i treba da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem, samo se meni nitna kaci srafom direktno na glavcinu. Pa bi resenje, predpostavljam, bilo da napravim nove nitne, ali treba dobar materijal i majstor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...