Djusi_998 455 Napisano Octobar 17, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji vikend WSBK. Rea i Kenan su uzeli titule i ostaje nam samo da navijamo da Chaz ostane bolji od Sykesa. Prenosi su nam na ES1 i to: 18h WSBK1 uživo 21h WSBK2 uživo i 22h WSS snimak Posle toga se prebacujete na ES2 i gledate snimak poslednje trke BSB-a od 23h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 18, 2015 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako ide ova Aprilija. Oduva Kawasaki kao da stoji u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Octobar 18, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Octobar 18, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako sam se smorio. Fantastična trka. Baš mi je žao Čeza, zaslužio je pobedu. Ali dobro, 2 u šampionatu nije loše. Inače, oduševio sam se kad su snimili publiku na glavnoj tribini. Oba gledaoca su bila na nogama. Sve u svemu dobra završnica dobre godine. I dalje moj omiljeni šampionat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan momci su se izgleda lepo zabavljali pred jucerasnje trke picture by Chaz Davies Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...