Boris_LION 1404 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Crko mi akumulator na fazeru ... Prvo ... cena u gevari za taj akumulator sa gelom koji meni treba je 5400 ... jel to ok cena ? Drugo ... kada kupim novi akumulator jel mogu odmah da sednem i da vozim ili moram nesto da formiram i kako ide taj proces ? Unapred zahvalan vash Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok cena za akumulator bez odrzavanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Navodno je potrebno to neko čuveno formiranje, a to možeš da odradiš na nekoliko mjesta i traje nekoliko sati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mislio na onaj UNIBAT bez odrzavanja, samo sipash technost u njega, sachekash 15-20 minuta, i zatvorish poklopac i dovidjenja. Za prvi put ga napunis, obavezno slabijim punjachem, 1-2 A. Ja sam moj punio 15-20 minuta na 5 A, stavio na motor upalio i gotovo. Za sada sve radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Dimitrija Tucovica mislim 78?? 5000din.Oni ga formiraju E sad njihova prica: ako ga samo tako napunis, zatvoris i vozis izvuces 70%mogucnosti tog akumulatora, a za to dobijas upustvo, a ako ga oni formiraju kad sipaju tu kiselinu koja se pretvara u gel, ee onda izvuces 100 i kusur % i veci mu je vek trajanja, a oni ti to urade za DZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Mart 21, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemi kad sam kupovao rekli su da samo treba da prvi put upalim motor i ugasim posle tri-četiri sekunde, pa posle par minuta da ga upalim i vozim bez gašenja neko vreme. To sam i uradio, i zadovoljan sam, pali i na velikom minusu, provereno. Ali to je za akumulator sa kiselinom, ne znam da li je isto za te sa gelom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Na uputstvu za Unibat akumulator sa kiselinom, koji sam btw kupio prije par sedmica, pise da ga treba puniti 12-15 sati a potom provjeriti da li nedostaje tecnosti. Ako da, dosuti destilovanu vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...