Endurac 958 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan predlog, pozvacu izmedju ostalih, Ministarstvo za sport. Imamo problem oko izbora narednih par dana i tu moze da bude pomalo haoticno u danima nakon izbora i smene vlasti, sto se tice odobrenja i placanja. Sad sam Zokija cimnuo preko FB, mislim da je najbrzi kontakt da mi da odredjene informacije pre nego sto ih kontaktiram. Nema neko da radi u ministarstvu od drugara? Ako neko ima brzzi kontakt sa Zokijem nek me cimne. EDIT: Cuo sam se sa Zokijem preko vIbera. Necu da prepricavam i da pisem umesto njega, ali samo da kazem onima koji su zeleli meso sa Kopakabane i Ipaneme....mozda im se ispuni zelja ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11724 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja sam prvi trazio guzice iz Brazila jos dok nije ni krenuo na put,a od ovih pedera i ljigavaca sam to smetnuo s uma,ali pamti Zoki dobro je . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А ја мислио оне антене кад возе кроз шуму/прашуму, па да склања гране и лишће од возача. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€ 2. TheKrle 1000 RSD 3. goranignjat 20€ 4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer 5. nekac89 - 1000rsd 6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com) 7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal 8. Uros 1000 RSD 9. Fikacu 20€ 10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal 11.Svestenik - preko paypal-a 12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate ) 13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. Deki šef bgbt 18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com) 19. MarkoIN 20. Vinergy - paypal 21. Braca - DestroYer015 1500din 22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com 23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com 24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal 27. Bebop 28. Necko 80 29. Dariooo 30. Zutu13 31. Vlajsa 32. drumskalisica 33. bgvozdic 34. Pinky GS 1200 35. lux 36, jager 37 Cikmir poslao pay pal April 14 38 Kesha 39. Bimba 40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD) 41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal 43. Bucko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi ovako stoje stvari.Gospoda iz suzuki srbije(namerno malim slovom),posle 7 dana vecanja,dosli su do zakljucka da ne mogu da pomognu Zokiju,kao imali su troskove oko sajma.Mislim,sta reci.Kad bih napisao sta mislim,admini bi izbrisali.Nijedan moto klub iz Srbije se nije oglasio,iako je Zoki licno kontaktirao Krkelju,tek je to sramota,to samo govori o njima da su politicka organizacija a ne motoraska(i ovde tacka jer bi i na ovu temu bio banovan).Ljudi iz Cacka,da li postoji neka firma koja bi malo odresila neku kesu i pomogla Zokiju,ipak je cacanska tablica ovaj put obisla jedan kontinent,sramota je da ne uspe covek do kraja,a svima nama je pruzio sest meseci ekskluzive svojim putovanjem(glupo je da mi iz drugih gradova objasnjavamo nasim velikim biznismenima o nekom tamo cacaninu koji se voza motorom i treba mu pomoc-boli njih dupe za sve a ne za nekog tamo Zokija iz Cacka-i to sam probao i opet nista).Zoki ako imas neku ideju(bilo kakvu)da mozemo jos nesto uraditi javljaj sto pre.Meni kad prodje plata bice jos jedan skromni doprinos,ako uopste nesto jos znaci. besan,besan,besan. "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka" Sramota za Gospodu iz Suzukija pravo razocarenje uzas....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11724 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bas sto kazes razocarenje,nego me nervira mogli su me lepo odjebati odmah a ne da daju obecanja pa nista,mogli smo pre 7 dana znati na cemu smo,ali bitno da Zoki i Suzi stizu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Zoki i ekipa iz Crne Gore je skupila nesto i uplatila Zlatko, Dino, Ivan i Marko iz Bara Ivan i Jovan iz Niksica Velibor, Krsto, Zeljko, Milan, Marinero iz Podgorice Zeljko me zvao iz Poljske dje je na putu motorom i zamolio da uplatim za njega a Marinero je u Lisabonu i zvao me da uplatim takodje za njega-Motociklisticki duh "Ceta mala ali odabrana" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Piki...hvala ti na trudu i vremenu ...ne brini stizemo i ja i Suzana u Srbiju tamo negde oko 2-3 Maja najkasnije...zaboravimo sve ove firme,biznismene..pomoc je pristigla sa drugih strana od svakodnevnih ljudi ..vecinom su to bikeri a ima i onih koji su ljubitelji putovanja i zeljni nekih novih saznanja o predelima i zamljama iz nekog drugog ugla ..obicnog putnika sa nasih prostora,kako to on vidi i dozivljava. Pomoc salju vecinom ljudi koje nikada u zivotu nisam ni video ni cuo..mali broj ljudi koji me zna ...odnosnosa kojima sam se i vozio i druzio,pio ,jeo,nocevao zajedno...nekako su me zaboravili,zaboravili u smislu i podrske,komentara kao i pomoci finansiske...a ta pomoc od nekoliko stotina dinara ne da znaci samo u materijanom smislu vec puno vise na onoj drugoj strani..al sta ces to je stvarnost i nasa danasnjica. A,da spomenuo si ...klubove.. cudi me da nijedan klub nije ukapirao da bi nekim takvim gestom iskocili ispred drugih ili bili prvi koji su pritekli u pomoc...to bi se svakako cenilo...ali verovatno su kratkovidi...kao i recimo ljudi koji oglasavaju svoje proizvode ili prodavnice na ovom sity...niko od njih se ne nije takodje ukapirao da bi to i za njih bila dobra reklama....itd.... mislim da delim isto misljenjesa tobom o njima..tise klubovi promovisu kao zajednica ljubitelja motora,putovanja,solidarnosti ..i sta sve nepisu o sebi..svake godine kada organizuji skup traze sponzore i moljakaju i kukaju na sve koji im nisu dali ilisuim dali manje nego prosle godine...i onda ti naplacuju ulaz a ti se vozio 500 km da bi dosao do tamo..to je isto kao kada mi je rodjendan ...pozovem te da mi budes gost a onda ti naplatim....ja sam po tim skupovima bio od Makedonije do Umaga ,Splita,R.Srpske,Crne Gore,Bosne...po Srbiji neznam gde nisam bio ...vodio ekipe za Trebinje gde sada dolazi po 40-50 motora iz Cacka ...i znam vecinu predsednika i oni mene ..al eto surova realnost ..niko se cak od njih nije ni oglasio a kamo li pomogao...Krkelja mi rece...ako ne trazis...neces nista ni dobiti. Ali valja doziveti i ovakve stvari u zivotu ..jer lekcija ce se definitivno nauciti iz ovoga za buduce... Da ne preteram ... al,za sada... “U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci.”Da ti Zoki nama srecno i zadovoljno dodjes kuci , jer svijet nije sirimasan zato sto se nemogu nahraniti gladni ljudi nego zato sto se nemogu bogatasi nahranit,ovo mislim na Suzukija i njegove prestavnike nego da nepisem dalje i da ne lajem svasta jer ovo me toliko veceras iznerviralo kada sam procitao, ali stvarno sam iskren i ako se neponajemo, pravo razocarenje i za sve klubove....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Bas sto kazes razocarenje,nego me nervira mogli su me lepo odjebati odmah a ne da daju obecanja pa nista,mogli smo pre 7 dana znati na cemu smo,ali bitno da Zoki i Suzi stizu . Kolega predlazem da se taj dopis od Suzukija sa sitnim slovima objavi na sva glasila i sve forume , a Ime toga Gospodina sto je potpisao dopis da uvelicas i podeblas crnim slovima da ostane vidljivo u upisano za istoriju.Jer nema objasnjenja da nisu mogli pomoci barem sa 20e. Na kraju krajeva taj gospodin ih je mogao dati iz svojega dzepa ako nije mogao dati 20e mogao je dati 10e ako nije mogao dati 10e mogao je dati 5e, jer je bitna paznja prema Zokiju I Suzani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 1438 Kesha39. Bimba40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD)41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal43. Bucko 44. Ćale (srećan vam put, i Tebi i Njoj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Bas sto kazes razocarenje,nego me nervira mogli su me lepo odjebati odmah a ne da daju obecanja pa nista,mogli smo pre 7 dana znati na cemu smo,ali bitno da Zoki i Suzi stizu . Kolega predlazem da se taj dopis od Suzukija sa sitnim slovima objavi na sva glasila i sve forume , a Ime toga Gospodina sto je potpisao dopis da uvelicas i podeblas crnim slovima da ostane vidljivo u upisano za istoriju.Jer nema objasnjenja da nisu mogli pomoci barem sa 20e. Na kraju krajeva taj gospodin ih je mogao dati iz svojega dzepa ako nije mogao dati 20e mogao je dati 10e ako nije mogao dati 10e mogao je dati 5e, jer je bitna paznja prema Zokiju I Suzani. slazem se, mogli su izdvojiti za hostese na sajmu a propusta takvu reklamu. Mogao je na sledecem sajmu imati izlozenu Suzanu koja je toliko puta presla koliko on nikad nece vidjeti, i svaki pravi ljubitelj bi zastao i pitao: "a je l to onaj DR sto bi u Japanu i u Brazilu? Nepoderiv." Ja cak zbog te sve izdrzljivosti razmisljao o sledecem motoru da idem na neki DR, DR BIG, al sad necu iz principa. I molim Te javi tom gospodinu da je Suzuki izgubio kupca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zato nikad ne kupujem Motor kod glavnog prodavca i necu ni ubuduce. Srecno Zoki i puno srece. Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, al što se tiče unih "Butguza" ... Možda bi bilo najlakše i najpovoljnije, da Suzu dovedu neke dve brazilke, kao ono turistkinje i taj fazon. A? Mislim, radi papirologije, ništa drugo. Mani se antena i zmajeva i trk na Copacabanu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoc nemam pay pal molim ziro racun neki zeleo bih da i ja pomognem. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 22, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki brate, evo i od mene 30 franaka, sritan ti povratak. I puno ti hvala za tvoje mega giga kino u kojem neopisivo uživam. Živija ti nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoc nemam pay pal molim ziro racun neki zeleo bih da i ja pomognem. Hvala. Mislim da imas na strani 70 racun i instrukcije za placanje... DestroYer015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoc nemam pay pal molim ziro racun neki zeleo bih da i ja pomognem. Hvala.Imaš račun u Zokijevom potpisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bas sto kazes razocarenje,nego me nervira mogli su me lepo odjebati odmah a ne da daju obecanja pa nista,mogli smo pre 7 dana znati na cemu smo,ali bitno da Zoki i Suzi stizu .Kolega predlazem da se taj dopis od Suzukija sa sitnim slovima objavi na sva glasila i sve forume , a Ime toga Gospodina sto je potpisao dopis da uvelicas i podeblas crnim slovima da ostane vidljivo u upisano za istoriju.Jer nema objasnjenja da nisu mogli pomoci barem sa 20e. Na kraju krajeva taj gospodin ih je mogao dati iz svojega dzepa ako nije mogao dati 20e mogao je dati 10e ako nije mogao dati 10e mogao je dati 5e, jer je bitna paznja prema Zokiju I Suzani.slazem se, mogli su izdvojiti za hostese na sajmu a propusta takvu reklamu. Mogao je na sledecem sajmu imati izlozenu Suzanu koja je toliko puta presla koliko on nikad nece vidjeti, i svaki pravi ljubitelj bi zastao i pitao: "a je l to onaj DR sto bi u Japanu i u Brazilu? Nepoderiv." Ja cak zbog te sve izdrzljivosti razmisljao o sledecem motoru da idem na neki DR, DR BIG, al sad necu iz principa. I molim Te javi tom gospodinu da je Suzuki izgubio kupca Nije Suzuki kriv, nego njihov predstavnik ovde. Kad bi ova prica, ovaj putopis stigao do Rukovodstva Suzukija u Japanu i njihove marketinske sluzbe - oni bi to znali da iskoriste. Zoki bi im verovatno postao promoter i ko zna sta jos . Ne bi me cudilo da Zokija i njegovu Suzi strpaju u avion, pa da ga provozaju po Aziji i Juznoj Americi i snime neki reklamni film . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto neko sa dobrim engleskim ne napise mail, nikad se nezna ko moze procitati mail. Gesendet von meinem Nexus 6P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Kovačeviću,imaš pozdrave iz Republike Srpske i cijele ekipe iz Enduro kluba Banjaluka! Gledamo se nekad uskoro i da nam,uz autogram, daš krug i na Suzani! 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 1438 Kesha39. Bimba40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD)41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal43. Bucko 44. Ćale (srećan vam put, i Tebi i Njoj ) 45. Enduro klub Banjaluka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 1438 Kesha39. Bimba40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD)41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal43. Bucko 44. Ćale (srećan vam put, i Tebi i Njoj ) 45. Enduro klub Banjaluka 46. jboban - PayPal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok..sad sam se cuo sa par ljudi od nase gore list,Nenad,Mike.. koji su u Riu i to bas na Copacabani ...tu se negde i okuplaljaju , tako da nebrinu ovi za slike ...imacu dobre vodice.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 1438 Kesha39. Bimba40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD)41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal43. Bucko44. Ćale (srećan vam put, i Tebi i Njoj )45. Enduro klub Banjaluka46. jboban - PayPal 47. Sasa S Otislo preko PayPala "Pozz" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto neko sa dobrim engleskim ne napise mail, nikad se nezna ko moze procitati mail. Gesendet von meinem Nexus 6P Dobrovoljno se javljam, nije mi problem da prevedem ali nisam vican sastavljanju istog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto neko sa dobrim engleskim ne napise mail, nikad se nezna ko moze procitati mail. Gesendet von meinem Nexus 6P Dobrovoljno se javljam, nije mi problem da prevedem ali nisam vican sastavljanju istog...U tome i jeste problem, imam i ja ko bi preveo ali treba neko text da sastavi. Gesendet von meinem Nexus 6P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...