miljan_tracer 466 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez luka i u Argentini !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ebi ga...za 1US se dobija oko 140 Pesosa samo malo, da ne bi svi odmah jurnuli u Argentinu! prošle nedelje sam za 1€ dobio 15-16-17 pesosa izvinjavam se za off Mokl, zašto ti devojke okreću leđa... mora da si ih razočarao nečim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Keva je prava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 26, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Keva ista moja tetka iz Opova, u svim pravcima. E, siguran sam da delim misljenje barem vecine nas koji pratimo, a bas bi bilo dobro da osposobite kineza. Kao u vecini avanturistickih filmova. Dva vozaca malo jaca. Sranje u pustinji, pa oaza (dobri ljudi i okruzenje). A onda neki pozrtvovani lik opravi sranje i polete dalje. Samo fali jos neka ljubav sa lokalnom cikitom i rastankom, pa da moja zena pocne da cmizdri. Sta god da je naredno, opasan si lik. Bice mi drago da te barem vidim i aplaudiram kad se vratis. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Avantura u pravom smislu Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 26, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Keva ista moja tetka iz Opova, u svim pravcima. E, siguran sam da delim misljenje barem vecine nas koji pratimo, a bas bi bilo dobro da osposobite kineza. Kao u vecini avanturistickih filmova. Dva vozaca malo jaca. Sranje u pustinji, pa oaza (dobri ljudi i okruzenje). A onda neki pozrtvovani lik opravi sranje i polete dalje. Samo fali jos neka ljubav sa lokalnom cikitom i rastankom, pa da moja zena pocne da cmizdri. Sta god da je naredno, opasan si lik. Bice mi drago da te barem vidim i aplaudiram kad se vratis. Bas bi bilo prikladno da se organizuje neki docek na Surcinu ili jos bolje ako bi bilo izvodljivo negde na granici, ili od Bg pratnja do Čačka mada je to velika organizacija ali nije nemoguce... Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo Zokija, orjentaciono negde u maju, junu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dalje na Jug idemo 144 kom asfaltom do El Sosenado,pravac i ravnica do u nedogled.. odakle pocinje makadam i ruta 40 koja vodi nizbrdo...teska deonica jer je sljunak debljine 10cm i skoro da plivas po njemu ...tesko je kontrolisati vecu brzinu od 30-35km..krajolik neverovatan...vulkanske stene i kamenice koje kao da su stare samo par godina posle hladjenja al nigde u okolini ni blizu nema vulkan...kamen kada se kucne nekim predmetom ima staklasti zvuk...za uvio neverovatan zvuk.. Dolinom tece i reka Rio Grande i naravno iskoristimo priliku da se okupamo.. jer je takva vrucincina...preko 35C...kasnije prelazimo kanjon te iste i slika nedocarava velicinu odnosno koliko je mali usek u vulkanskoj steni za reku a to je svega 4-5metara siroko... Zanocimo na oko 100km od Chos Malal...gde nas ujutro posle 10km voznje zadesi defekt sa Nolanovim motorom...i vec ispricano kako i gde smo stigli... 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dalje na Jug idemo 144 kom asfaltom do El Sosenado,pravac i ravnica do u nedogled.. odakle pocinje makadam i ruta 40 koja vodi nizbrdo...teska deonica jer je sljunak debljine 10cm i skoro da plivas po njemu ...tesko je kontrolisati vecu brzinu od 30-35km..krajolik neverovatan...vulkanske stene i kamenice koje kao da su stare samo par godina posle hladjenja al nigde u okolini ni blizu nema vulkan...kamen kada se kucne nekim predmetom ima staklasti zvuk...za uvio neverovatan zvuk.. Dolinom tece i reka Rio Grande i naravno iskoristimo priliku da se okupamo.. jer je takva vrucincina...preko 35C...kasnije prelazimo kanjon te iste i slika nedocarava velicinu odnosno koliko je mali usek u vulkanskoj steni za reku a to je svega 4-5metara siroko... Zanocimo na oko 100km od Chos Malal...gde nas ujutro posle 10km voznje zadesi defekt sa Nolanovim motorom...i vec ispricano kako i gde smo stigli... Verujem da je kupanje u Rio Grande bilo pravi užitak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Februar 27, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka putovanja gledam kakav je asfalt ,pa ovi nasi putevi ispadose jos i dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 28, 2016 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Već si nadmašio prošli putopis,neverovatni predeli,ljudi prava pustolovina. Svaka čast tebi i tvom mlađanom saputniku,kako sam počitao ima godina kao i ja,na takav put sa kinezom i minimalnom opremom definitivno opravdava ono mladost ludost...sreća pa je naišao na tebe,namučio bi se valjano. Pratim sa uživanjem,samo napred do cilja! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, care, molim te ne parkiraj motor pored satora ( kao sto je na ovim zadnjim slikama ). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok...na kraju balade,delovi su neki tu al fali pravi klip a za njega nam rekose mora da se strpimo do Cetvrtka...i pored svog godstoprimstva i pravog mestaq da se to dogodi tri - cetiri dana cekanja je dosta...ja nastavljam put dalje i imamo neki dogovor da dok ja predjem u Chile i posetim neka mesta i napravim nekih 1000km Nolan ce mozda do tada srediti masinu i najkracim putem se spustati dalje na Jug pa da se susretnemo na oko 2500km od Ushuaye i onda nastavimo zajedno...plan je jedno a... Put prema Las Lajas je 40tica ,asfalt i vodi kroz ravnicu u kojoj nema nista ni levo ni desno...malo dosadno zavoznju ali ovoga puta je bilo dosta jakog vetra koji me je pratio sve do prelaska granice sa Chileom... usput svratim u neko selo po benzin i sretnem ovaj par iz Argentine na Hondi 250 koji me pocastise ..empanadom ..neka vrsta pancerota sa mesom ili sirom. dalje vodi put br.242 prema Curacautin gde sam zanocio... Ovaj deo Chilea je kao nasi predeli u sumadiji...ima neka vrsta hrasta zatim slicno dervece...bagremu a kupina i shipuraka pored puta bas na pretek...dosta suma ali je malo hladnjikavo i sinoc sam primetio dim iz odzaka na kucama..lozi se, ma da je samo 700m nadmorske visine...jutros je samo 10C bilo ovde... Jutros krenem u pekaru i evo par fotki od naselja ..male skromne kucice....vecinom je tako i pravljene su od drveta. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam ... srećno! Da li je to zahlađenje temporalno ili mora da se pripremiš na polarne uslove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan ...Petre,...nemoj mi reci da je nekome pao motor na glavu dok je spavao u satoru ??? Temperatura ce definitivno da ide dole jer za ovo doba godine i predeo koji se zove Austral je prosecna u Februaru i malo niza u Martu, preko dana oko 18 -20C a nocu oko 8 -1o.C tako da ce biti malo ...cvokotanja kad pristignem na krajnju tacku kontinenta. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Necu reci care, ne brini, nisam cuo dosad. To se samo meni moze desiti i nikom drugom . Dok sam postavljao sator. Montirao sam posle neku aluminiumsku plocicu na stranicnom stenderu, ali opet... nikad vise tako blizu satoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Februar 29, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ponovo videti zelenilo. Kupina izgleda ne raste samo na Arktiku i Antarktiku. Samo napred i . Petre, može i bez šatora https://www.youtube.com/watch?v=UjMOvN0p1i4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravo ludilo, svaka čast. Vidim kupinu, ima li gde maline, slikaj malo da vidimo jel bolja od ove naše. Samo peglaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 1, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I musmule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragon9103 16 Napisano Mart 2, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: BMW F650cs Scarver + Suzuki GSF650S Bandit k9 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki sekoja cest uzivaj i disi duboko respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 2, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Na kratko da se javnem ...zadnjih dana bez neta ..kampuje se ,rostilja se kobaja i zadovoljno gledam u Chileansko nocno nebo...priroda predivna ..sume,jezera,reke...ma ko sa razglednice... Vozim carateru Austral br.7 ...cuvenu bikersku rutu prema kraju sveta.. u dva dana sam tri trajakta promenio...i sada prasinarim po sljunku ..jes da kliza levo ,desno al borim se..he,he....Pozdrav 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da si stigao do Lago (jezero) Yelcho? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 2, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Zanoci cu u mestu Chaiten a to nije daleko od jezera.... Malina ima oko Vivaldia ..nisam slikao al definitivno videh ih i na pijaci kao i jagode...a da nepricam o lubenicama.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno si napredovao. Izgleda da je I odmor u Malalu dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Mart 2, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo Čilea, gledajući na Google Earth, dosta liči na Norvešku, (mada je ona sa dosta većom geografskom širinom), pa izgleda da je tu klima dosta bolja. Kakav si utisak do sada stekao o Čileancima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...