kawazokii 1860 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ti zatreba gorivo...raspitas se po selu i eto ti neka domacica iz podruma izvadi kantu...50% je skuplje al...ide se dalje..put je mesavina ...tu i tamo ima asfalta a vecinom je makadam.. 1 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi predeli čoveče, fotografije su ti fenomenalne. ... dali novce dižeš recimo preko tipa Western Union ili po bankama ili u sebe nosiš veće pare? Ćale Ćale malo keša u dzepu, malo na kartici, a kod kuce zaduzis nekoga da ti uplacuje manje cifre na racun po potrebi (da ne bi prosao kao onaj lik sto su mu skinuli 7 soma sa kartice). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv nacin tkanja i vrlo originalan. Bravo Zoki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Extra slike,super samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predeli su fantastični, stanovništvo izgleda autentično. Vožnja za pamćenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Hrana...do sada nisam imao problema ...pretezno su to mesta kao sto se vidi sa fotografija ...gde lokalci jedu tu sam i ja...malo prosetas okolo vidis sta se priprema da higijena nije bas na nivou al kad treba da jedes onu stvar uvek biras manju gomilu.. procenis gde je ..kao,najcistije i ...bon apetito. Sto se tice novca ...kartica je svakako dobrodosla i nose se dupla tako ako jednu izgubis ili ...imas drugu u steku.Sada je lako electronski prebacivati novac sa racuna na racun,tako da je minimalna svota na raspolaganju..onima tamo koji bi da koriste tvoju lovu umesto tebe Ali kes je kes...imas neki stek u motoru malo u jakni..dzep od protektora je ok za par stotina dolara...filter za vazduh moze lako da primi petsto - sesto dolara za nedaj boze...a od medecine imam jednu tablu aspirina za ..glavobolju ..prosli put za Japan sam samo dva aspirina potrosio... Da sam znao kako je ovde ..poneo bih bocu ...kisika.. 1 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 26, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan ludilooo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno Zoki.... Slike kao razglednice prelepo !!! Srecan nastavak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiltenGo 29 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio X9 250 evo Prijavi odgovor kao problematičan s uzivanjem pratim tvoje putesestvije i upijam svaku sliku i svaki pejzaz Sent from my VS810PP using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vrh Zoka brate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan prelepo,procitao sam sve u jednom dahu ! srecno i dalje na putu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno mi je bilo da idem prema Huallanca i Pato kanjonu te sam se spustio do Trujillo na spavanje.. To vece nadjem ja kraci off road put i ujutro krenem...taj put vodi kroz suvo korito od reke koja je nekada tekla tuda...cas je pesak ...cas kamenjar,oblutci i kaktusi...upekla zvezda 35C Ok...ide ,vozim..nista ni levo ni desno...teska pustara...posle jedno dva sata voznje vidim kamioncic ide mi u susret..ajde ono ...ko pita taj ne skita. tako i bi ..rekose mi da na kraju tog puta mogu samo peske ...nemoze ni motor da prodje... ..na levo ...kruuuuggggg. Nazad na put br.12 do Chuicarauq i kanjona...tu pocinje prasinarenje ponovo. 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno se razlikuju ovi tereni od prethodnih a to je samo oko stotinak ili manje km. i nadmorska visina igra ulogu ..jer je ovo na 1000m..pocetak naravno... Na pola puta sretnem ove Francuze u Fiatu ...krstare okolo ..samo smo razmenili par reci ... 1 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti,kao da si u kamenolomu.Samo peglaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zoki, uzivas za sve nas! Inace ove drzave u kojima si zadnjih nekoliko dana me dosta podsjecaju na Albaniju - putevi, mostovi, ljudi pa i priroda jednim dijelom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 27, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo svi face.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem ti život, što je ovo dobro. A kad pogledaš na karti čovek malte ne još pošteno nije ni krenuo na put. Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Vec dva dana me kisa stize na visinama od 3500 do 4827m ( novi rekord...naravno ,licni) na putu od Huanuco koristeci N3 do Huancayo....tu prespavao pa prema Nazca 3S i onda 24kom prema moru...ali posle kise dolazi ...suncei prelepa voznja... Ko imaq face....https://www.facebook.com/zoki.kawazoki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11245 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio se neki novi virus u juznoj americi,prenose ga komarci,sad citao, pa nije zgoreg da se informises,mazi se protiv buba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Upravo hteo i ja da te upozorim al me Piki preduhitrio, čuvaj se, sretno. P S. moram da ti se pohvalim pre dva dana sam postao DEDA!!! Послато са Evolio S4 Cobalt уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je trenutno bezbedan sto se tice tog virusa i komaraca - dok je na ovim visinama. A kolko sam cuo na vestima , najopasnije je u Kolumbiji, a nju je prosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Prespavao i Huallanca..malo mesto koje je uz samu planinu na ivici kanjona i tu je verovatno jer ima hidroelektrana .... bogu iza nogu, ujutro nastavio gornjim delom kanjona del Pato koji ima 35 tunela..nesto slicno nasoj staroj pruzi cire za Sarajevo.. Prema Huarazu...prvi put ugledam vrhove Coldellera Blanca..koji su najvisi u Peru i dostizu preko 6000m.....natrcah na pranje..vreme je i bilo posle toliko prasine. 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 28, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kako podnosiš visinu? A Suza? A što se virusa tiče, opet naš narod svega kriv. Virus Žika Sretan put! Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...