zabac 8 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice samo napred, odlicna kombinacija. E sad, ne znam koje je godiste CBR a koje ZZR i u kakvom su stanju oba ali ako su te stvari slicne menjaj bez razmisljanja. Ipak, CBR je bolji od ZZR-a, po meni. Znas kako nasi gledaju, ako je street fight onda je sa njega padano ili je lupan (a uglavnom je i tako) dok klasican motor gledaju drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice samo napred' date=' odlicna kombinacija. E sad, ne znam koje je godiste CBR a koje ZZR i u kakvom su stanju oba ali ako su te stvari slicne menjaj bez razmisljanja. Ipak, CBR je bolji od ZZR-a, po meni. Znas kako nasi gledaju, ako je street fight onda je sa njega padano ili je lupan (a uglavnom je i tako) dok klasican motor gledaju drugacije.[/quote'] odradjeno vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Javi utsike kad stigne i koja je razlika izmedju ta dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cbr-a vozi moj kum tako da i njega poznajem pa sam se zbog toga i odlucio za njega motor se vozi kao automatik lak upravljiv a ide nezdravo. samo da napomenem da nije bila zamena nego sam prodao fajta a uvezao cbra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala matori nadam se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 17, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 17, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor! Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i da se vozis sa zadovoljstvom. Ako te ne mrzi, mogao bi da napises koju recenicu o jednoj i o drugoj makini, cisto da vidimo kakva je bila trampa - jeste da kum nije dugme, ali opet, ja bih voleo da cujem malo brojcanih podataka tipa godiste, kilometraza itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zzr 600 91 god presao 50000 nova prednja guma ,akumulator svece ulje ,lanac i lancanici dobri,mashina u solidnom stanju a cbra idem danas da doteram pa cu vam javiti utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 19, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam doterao agregat je u top stanju presao 35000 levi zmigavac je razbijen .Kad sve sagledam PREZADOVOLJAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Maj 3, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo od Žabca ZZR-a. S obzirom da mi je to prva krmaèa ja sam zadovoljan... Jest da malko dimi kad ga vatrišem al vidiæemo. Za sad sam zadovoljan I sa motorom a i sa Davorom. Izašao mi je maksimalno u susret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo od Žabca ZZR-a. S obzirom da mi je to prva krmaèa ja sam zadovoljan... Jest da malko dimi kad ga vatrišem al vidiæemo. Za sad sam zadovoljan I sa motorom a i sa Davorom. Izašao mi je maksimalno u susret... Mislim da si ti ipak najbolje prošao. Honda se voli, Kawa se jaše! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...