spiri 68 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pravim nove fotke mozda za vikend Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 6, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta, mnogo je lepsi u originalu i sa duplim farovima. Zuta boja mu super stoji. Ali koliko ljudi toliko i ukusa. Off: Ja sam dugo imao Suzuki Katanu 1100 GSX F iz 1992. godine, imao sam ga skoro 11 godina voleo sam ga bas onako kako je bio u originalu. Mnogi mi predlagali da ga prepravljam u cafe racer, ali mi se nije dalo. Ipak kao original mi je lepsi, kao i tvoja Daytona. Stara skola i prelep motor. Na zalost morao sam da ga prodam jer sam se preselio i nisam imao vise mesta za 3 motora plus skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Jul 7, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao da su slike iz kataloga kada je predstavljen! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...