Grnca 1297 Napisano Octobar 2, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih glave za busilice iz Trebinjske kuhinje , fabrike alata. Trebaju mi dve glave za burgije mala sa oznakom B-12 za burgije 0-10mm velika sa oznakom B-16 za burgije 1.5-13mm JAKO mi je bitno da su glave na konus, nemogu da ih nabavim nigde u blizini kod mene a znam pouzdano da ih Trebinje proizvodi Saljem i sliku u prilog , trazim nove glave , i bitno mi je da nisu izbacene iz prodaje tj da nisu skart. Unapred hvala Probao sam da kontaktiram clana foruma STEVO iz Trebinja ali mi nesto neda da posaljem poruku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Octobar 6, 2015 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ove bor-futere mozes kupiti u Jugoalatu NS (cujem da tamo neko radi ) ili nedeljom kod nas na buvljako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1297 Napisano Octobar 24, 2015 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan UP !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...