brdy 2094 Napisano Septembar 29, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nasao sam odlicnu hondicu cm 125 i bas mi se svidja po slikama, u nedoumici sam da li da je uzmem nisu u pitanju pare niti stanje, stanje je odlicno jos dobijam i kompletnu masinu za delove, plasi me to sto sam gabaritan 195 ccm i 115kg, neznam da li ce mi biti premala, ako neko od vas ima taj motor recite mi vase zapazanje, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Septembar 29, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam apn 6 caletov vozim ga od desete godine, pa se mislim kad sam mogo njega sto ne bih mogo i hondicu, sto kaze kolega boli me d sta ce drugi da kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogu debeli i visoki bikeri voce copere i kruzere zato jer vole takve motore,a uvek mozes da mu preradis da mu budu produzene komande sto jos ulepsava copere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 29, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno ces moci na suvozacevom sedistu da sedis. Ako si blizu PN mozes da probas kako ti stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5222 Napisano Octobar 6, 2015 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Brzo ćeš je prevazići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...