ZZule 2 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom ulju da li je neko koristio, kako se pokazalo. Planiram da ga sipam u kle-a 2006 god.Ako mislite da treba neko druge ulje da koristim slobodno kazite bice od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Septembar 27, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan A ti odmah, (sneba pa u rebra), već u prvom postu na forumu, otvori novu temu sa pitanjem (a da se pre toga i ne predstavi i ne pročita bilo šta što već ima napisano o uljima. Pogledaj malo po forumu, o uljima ima desetine tema i zaista su napisane i "studije" o ovom problemu, pa ćeš sigurno da nađeš i ovo što te interesuje (a i više od toga). Jedna od tema je i "Koje ulje sipate u svoj motor". Pozdrav i dobrodošao na forum. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako stariji kolega. A ti mladji kolega dobro nam dosao i nemoj da si lenj. Kopaj malo po forumu. Pa ako bas nema nista pomocicemo. A taj motorex cinimi se da je americki I da je za trkacke konje mada sam siguran da I ostalima nece biti lose. mislim da na nekom USA forumu ima vise o tom ulju. Ima polu sintetika kao I sintetika. Gde si ga nasao I koja mu je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom ulju da li je neko koristio, kako se pokazalo. Planiram da ga sipam u kle-a 2006 god.Ako mislite da treba neko druge ulje da koristim slobodno kazite bice od pomoci. Motorex je švicarska firma, ulja su odlična, sam vrh ponude po kvaliteti, i ja sam trenutno na Formuli 15W-50 zadnjih nekoliko izmjena ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas ga nisam nigde nasao ali to nije problem doneo bih ga iz Italije cena mu je oko 10 e, citao sam po forumu ali nigde nisam nasao nista konkretno o ovom ulju pa sam zato i pitao vas iskusne.Inace sam se prestavio tamo gde treba predstavljanje clanova,jos uvek sam nov pa ne baratam bas dobro na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEKI-BMW 3 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Motorex je Svajcarska firma i pravi jedna od najboljih ulja na svetu . Ima predstavnistvo u Srbiji firma Centar ih zastupa . Ja ga koristim godinama i mislim da nema boljeg ulja za motore kod nas a da je original ( nije prepakivani C..... itd.... ). http://www.centars.rs/index.php/moto-ulja-i-oprema/motorex/4-taktna-motorna-ulja Ja koristim ovo i prezadovoljan sam Boxer 15W-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 27, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motorex je vrhunsko svajcarsko ulje. Moze se kupiti u "Centru S" http://www.centars.rs/index.php/moto-ulja-i-oprema/motorex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 27, 2015 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, Peki i ja u isti momentat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEKI-BMW 3 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Haha , tu smo da pomognemo koliko mozemo , a kad treba i da nesto pitamo i naucimo , znanja nikad dosta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi sad znam gde ga kod nas mogu kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Extra kvalitet ulja. Ali procitaj tacno koja oznaka ide za tvoj Motor. Najbolje je to Koje fabrika preporucuje. Mada meni za moj Bmw gs 2012 u Bmw-u predlazu Castrol 10w 40 A Durgaru za isti Motor u isto BMW garazi samo na drugoj strani grada predlazu 10w 50. Male su razlike. Radi se o tome na kojim temperaturama ga vozis. Meni su kada sam kupio Motor sipali 10w40 i to cu sipati dokle ga god budem vozio. Mom motoru je predvidjeno da trosi ulje. Ali 10w40 trosi vise nego 10w50 Ja to smatram i malom prednoscu jer mu dolivam cesto sveze ulje sto je dobro za Motor. E sada ima masine gde nesme da trosi ni kap Pozovi u ovlasceni servis Kawasakija i nema greske. Ali mnogo bitna stvar je da obavezno svake godine radis servis pa makar i sam. I neslusaj svakog. Kod nas su svi mogo pametni i imaces svasta da cujes. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan u knjizici koju sam dobio uz motor kada sam ga kupio pise da ide sae 10w40,ali ne pise konkretno koja marka ulja.trenutno koristim motul ali po vasim odgovorima nema dilema da je lose ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZule 2 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan u knjizici koju sam dobio uz motor kada sam ga kupio pise da ide sae 10w40,ali ne pise konkretno koja marka ulja.trenutno koristim motul ali po vasim odgovorima nema dilema da je lose ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...