stivog 75 Napisano Septembar 27, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je 1995. godište, bio je odličan primerak dok se moj prijatelj, koji ovo i prodaje, nije sprcao sa njim. Ima dosta toga što može da se iskoristi ( agregat, ram, zadnji točak, diskovi, CDI, nosač bočnih kofera sa koferima ....) pa kome šta treba slobodno neka se javi a za cenu se dogovaramo. Moj telefon je 064/89-222-86 a od vlasnika Saše 064/897-6092 i 062/219-811. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1113 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 1106 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Okaci neke slike da vidimo u kakvom je sta stanju. Mene konkretno interesuju bocni nosaci kofera, koferi I mozda neka sitnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za agregat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ili sutra rasturamo motor pa cu sve da slikam i šaljem po želji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo od svega ovoga, jel mu ostao zadnji tocak sa diskom, i CDI? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan lomnice izvini sto pitam, znamo li se mi sa jednog varalicarskog foruma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 22, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan posto je cdi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2110 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo od svega ovoga, jel mu ostao zadnji tocak sa diskom, i CDI? Imam ja zadnji tocak od endura DID 17 inca, vvrlo moguce ga je od Transalpa. Ovaj je sa diskom. Aj slikacu pa da vidis. Izgleda da nije, Trandza ima kacenje diska na cetri srafa a ovaj sest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2110 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan SuperTenera, nasao sam po oznakama na lancaniku,jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...