bbocko 197 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo ovakav problem je u pitanju, pa molim malu pomoc Protekle dve godine palim na kurblu jer je crkao regler pa samim tim i akumulator, i konacno se nakanim da kupim novi akumulator i novi regler. Kupim da prodjem jeftinije (budala) jeftini regler za 700 din , a video sam da postoji za Matrix-a regler za 2000 (ja reko skupo). Elem, cim sam ga upalio na dugme i dao gas pregorele su sve sijalice (napred pozicija, pozadi pozicija, kratko i dugo svetlo), dok migavci rade, radi stop svetlo i radi osvetljenje instrument table. Pretopstavljam da je probio taj novi jeftini regler, merio sam voltazu na akumulatoru, uvek je isti napon 12.8 V i kad je ugasen motor i kad radi i dodam gas. Citao sam po forumu da bi mogu da budu namotaji problem, ali logicnim razmisljanjem ako sijalice nisu crkavala sa starim reglerom koji nije punio akumulator, a sa ovim novim crkavaju onda je do njega sigurno Jel ima neko neki ideju, da ne bacam 2000 za novi regler ako ne moram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 23, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ако већ имаш унимер није ти тешко премери волтажу на самом грлу сијалице ? ако је ова волтажа на акумулатору 12,8 у свим режимима није логично да је нека друга на потрошачу али премери тек онда да се тражи узрок прегоревања сијалица . Претреси и ожичење да није негде преспојило , корозирало , залепило могуће и да у једном моменту реглер пропусти већу струју а да није стално у том напону . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...