Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Matrix 50cc crkavaju sijalice

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Honda NC 750XD

Pozdrav drugari, evo ovakav problem je u pitanju, pa molim malu pomoc :)

Protekle dve godine palim na kurblu jer je crkao regler pa samim tim i akumulator, i konacno se nakanim da kupim novi akumulator i novi regler.

Kupim da prodjem jeftinije (budala) jeftini regler za 700 din :tras2: , a video sam da postoji za Matrix-a regler za 2000 (ja reko skupo).

Elem, cim sam ga upalio na dugme i dao gas pregorele su sve sijalice (napred pozicija, pozadi pozicija, kratko i dugo svetlo), dok migavci rade, radi stop svetlo i radi osvetljenje instrument table.

Pretopstavljam da je probio taj novi jeftini regler, merio sam voltazu na akumulatoru, uvek je isti napon 12.8 V i kad je ugasen motor i kad radi i dodam gas.

Citao sam po forumu da bi mogu da budu namotaji problem, ali logicnim razmisljanjem ako sijalice nisu crkavala sa starim reglerom koji nije punio akumulator, a sa ovim novim crkavaju onda je do njega sigurno >:(

Jel ima neko neki ideju, da ne bacam 2000 za novi regler ako ne moram :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Нек иде живот, 858 postova
  • Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250

Ако већ имаш унимер није ти тешко премери волтажу на самом грлу сијалице ? ако је ова волтажа на акумулатору 12,8 у свим режимима није логично да је нека друга на потрошачу али премери  ;) тек онда да се тражи узрок прегоревања сијалица . Претреси и ожичење да није негде преспојило , корозирало , залепило  :stabre: могуће и да у једном моменту реглер пропусти већу струју а да није стално у том напону .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja