R.Srboljub 0 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima....trebao bih kupiti za koji dan motor...bice verovatno cbr600f2 ili yamaha fzr600 ili yzf 750,znaci motor starije generacije od 91-95 god,a mnogo mi se svidjaju streetfighter varijante i prerade pa me zanima ko to radi da bi se raspitao oko cene da vidim sta mi je ciniti....hvala unapred na pomoci o malo sam nepismen sad videh ne zamerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko budes platio motor odprilike duplo ce te kostati majstor-materijal,tako da pojam "svidja mi se" ovo ono...to kosta.Jednostavnije je nadji vec odradjen street fighter,ako postoji u tom cenovnom rangu a da nije razvaljotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebao samo zadnji rep da se odradi,plastike ukrasne oko hladnjaka i belly pen,ostalo sve mi kum donosi,sat masku sa farom zmigavce druge korman retrovizore itd itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa to ti je farbanje komplet motora,drugo sediste,verovatno i korman,...plus svi delovi,plus ruke...al ako kum donosi...to je druga prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan donosi,da sve to kupujem,pre bih dodao jos para i kupio motor malo noviji ovako spajam dobro korisno i ono sto mi se svidja samo mi te plastike trebaju pa sam zato i postavio temu da vidim ko ih pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Mladenovac mislim da je firma Varplast.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/var.plastmladenovac?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...