mrle 8600 Napisano Septembar 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde je taj moto skup BUM-a??? - За бајкере улаз бесплатан (ко дође на мотору или у прслуку)- Пиво 100 динара- Сокови 100 динара- Кафа 50 динара- Пљескавица 200 динара- Бајкерски камп ѕа оне који долазе са шаторима Музички програм: Witch 1PogonGrupa 3Rummer BandPrilicno prazniDeliverence IncTexas FloodSupermensiEvolution BandRikoset Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Septembar 11, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Makis valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Septembar 11, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde nešto zvanično...? Da li će skup trajati oba dana vikenda ili samo jedan? edit: nađoh ovo na guglu ali ništa ne piše detaljnije...postavljam link da ljudi koje interesuje mogu da prate ako se bude dodatno nešto pisalo... http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=10287.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 14, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek u subotu čuo za to događanje, pominjali su ga neki na skupu oldtajmera. Rekoše da bi trebalo da je negde kod vagon-restorana na starom obrenovačkom putu...Nigde nikakvo zvanično obaveštenje nisam našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Septembar 14, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u subotu i u nedelju na Makišu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...