garabin 6 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl u odlicnom stanju, agregat besprekoran, redovno odrzavan, treci sam vlasnik, povisen vizir, uticnica 12v i 5v, Brembo prednja kociona klesta, centralni i bocni koferi, prednja guma 60% i zadnja guma 40%. Mali potrosac oko 4,5l/100km. Registrovan je do 15.03.2016. godine. Cena 2499€, bez zamene. Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Septembar 9, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan ne znam prodavca niti znam doticni motor. nije reklama vec samo jedan realan komentar koji moze pomoci mogucem novom vlasniku. imam isti takav. kao preslikan..samo bez onih nalepnica na viziru. motor je stvarno dobar. siguran, ekonomican i kvalitetan. ko hoce motor za ture gde samo sipa i vozi bez razmisljaja i bez zelje sa jurcanjem 200 na sat ovo je pravi motor. Ko zeli R motor ili jurcanje od semafora do semafora neka zaobidje u sirokom luku. imam 190 i dosta iznad 100 kila i motor mi je taman...tako da mogu i malo veci na njega bez problema. ne vredi ga paliti za manje ture jer motor jednostavno voli da se vozi. realna cena za realno dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15548 Napisano Septembar 9, 2015 moto merkat °°, 4974 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si hteo napisati-registrovan je do 15.03.2016. godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Daj još neku informaciju. Godište, kilometraža...slike su na mom mobtel-u malo mrljave...deluje kao 40000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam gresku za registraciju - hvala bdada. Kilometraza je 40751 km, godiste 2001. Markoizkule je detaljno opisao sve o deauvill-u - hvala Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...