ivkovicluka 1 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da proda ispravan (polovan ili nov) spanner za hornet 600 (1999) nek se javi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A da napravis MANUELNI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkovicluka 1 Napisano Septembar 5, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 990 Prijavi odgovor kao problematičan da li znate ko to moze da mi napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 5, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan I mene znima da li neko pravi spanere i da li je dobar u tome sto radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Septembar 5, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozete na PP dabijete broj, napravice Vam se, ugraditi, podesiti i objasniti kako sami posle da podesavate ako zelite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...