Heavyform 59 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan backpack za motor. meni izgleda vrh a pruza 88% protection. kao da nosite protektor za ledja. dosta toga stane u njega a cena je svega 280eur. nije tako strasno ono sto je cool - modularan, moze da se nabaci na njega jos manjih torbica, mreza, sto naravno sve extra kosta ludi svedjani http://shop.restless.de/POINT-65-N-BOBLBEE-RUCKSAECKE/BOBLBEE-RUCKSAeCKE-HARTSCHALE/BOBLBEE-25L-GTO-PHANTOM.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 5, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan pre dve-tri godine sam gledao takav u Motoringu. Dobra stvar, akcenat stavljen na bezbednost. Doduse mali kapacitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan pre dve-tri godine sam gledao takav u Motoringu. Dobra stvar, akcenat stavljen na bezbednost. Doduse mali kapacitet. gledam na netu, neki se zale da je malo glomazan. da li je to tacno ako si video uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 5, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se setim bilo je davno. Mene je odbila ta plastika, pa zato nisam ni mnogo obracao paznju na njega. Mislim da ima vise velocina. Ta plastika sluzi da ti zastiti ledja ako nedaj boze padnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Kojanje svrha ovakvog backpack-a? Za put ili po gradu, iki sta? Ja licno kad putujem ne mogu ni novcanik u jakni da podnesem a kamoli da mi nesto visi sa ledja mozes i jedno i drugo. ja kad vozim cesto nosim ranac. za putovanje kontam da je super da spakujes stvari a kao sto rekoh na njega mozes dogradjivati male torbice i mrezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 5, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok stvar ko nema kofer,poskupo,i nadasve ruzno...Najnormalniji vodootporan ranac zavrsava stvar.E sad,ko je rob fensy mensy moto modelinga za njega je idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok stvar ko nema kofer,poskupo,i nadasve ruzno...Najnormalniji vodootporan ranac zavrsava stvar.E sad,ko je rob fensy mensy moto modelinga za njega je idealan. mislim da ovde nije samo to u pitanju, vec i extra zastita koju pruza, da nije potreban back protector. pogledaj ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod backpacks. extra ocenjuju i ove: http://www.kriega.com/r20/ http://ogio.com/no-drag-mach-5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan stigao ranac iz motoring.rs. pa da saopstim utiske. nije uopste velik ranac, slican drugom koji sam do sada koristio sa back protektorom unutra. ovom je protektor ustvari sam ranac / prednji deo. jako je lagan, materijali su odlicni. gornji deo za zatvaranje ima dodatan dzep gde se moze ubaciti neki mp3 player, telefon ili slicno i prorez za slusalice. (bice u slikama ispod) unutra stane laptop bez problema, i jos neki gadgets ako je potrebno. ima dosta sitnih pregradica za ko zna sta. ako nosite malo stvari ranac je tanak sto je super. ne izgleda glomazno. naravno ako se natrpa druga je prica. cool je sto ima kao neko krilo pa se tako i prosiri ranac kad se natrpa. od dodataka postoji mrezica koja ide preko ranca i spolja moze da se ubace u mrezicu neke stvari, kisno odelo, patike, voda, whatever.. drugi dodatak je mala torbica koja se kaci za donji deo ranca. u svakom slucaju extra ranac da se nosi svaki dan na posao ako se ide motorom. meni je bitno da stane laptop, neka klopa, i jos par stvari. a realno moze da se koristi i za neka vikend putovanja. momci iz motoringa su extra, poslali mi slike da pogledam ranac pre kupovine, imao je neke sitne ogrebotine na sebi pa sam dobio extra popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 10, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kul stvar al cena je baš preterana,tabla što bi dao za taj ranac je 100e(moje viđenje).Inače pošto sam imao priliku da valjano klizam po asfaltu sa sve laptopom mogu reći da običan ranac za isti savršeno odradio posao,naravno kol'ko para tol'ko i muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislis laptop je savrseno odradio posao? :-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 10, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kao back protector da i još igrao na njemu igrice dok sam bio u bolnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...