Jump to content

Moto Zajednica

Glavica 2015.... ili ti ga "ponovno radi bioskop"

Recommended Posts

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Za sve one starkelje sa odjela gerijatrije, ponovno će biti utrke na stazi za koju su mlađi samo čuli kroz legendu moto sporta bivše nam YU, ali oni stariji se jako dobro sjećaju kako je to nekad izgledalo... 

Teško da se mogu ponoviti oni stari dani slave, ali i noga u guzicu je korak naprijed ..  :sampion:

11952846_10207358026498978_5172716723063

Nadam se da se vidimo ...  :jee1:

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

stari će biti počasni gost... dijelit će pehare u nekim klasama... ali nažalost tru neće voziti ... jebiga, nema na čemu ... mojoj kanti fali godina dana da uđe u oldtimere, a drugi motor nemamo .. :( 

stari moj, bio sam prezauzet organizacijskim poslovima.. pa kasnije i sudačkim zaduženjima... pa onda još i pospremanjem svega... 

ali moram ti priznati da sam ponovno osjetio onaj stari duh koji sam nekad živio ... sakupilo se popriličan broj "konja iz stare ergele", pa iako nisu svi vozili, ali su svi pričali.. 

krenule su one "lovačke" priče koje su iz minute u minutu budile stare duhove prošlosti koji su se nevjerovatnom brzinom uvlačili u tijela svojih vlasnika i počeli iz memorje ćelavih i sijedih glava izvlačiti takve stvari da smo mi mlađi (iako sad više ni mi nismo klinci) ponovo počeli sliniti i otvorenih usta slušati međusobna podjebavanja i zajebancije starih metuzalema koji još uvijek nisu za baciti ... Naravno da se pričalo i o Grobniku.. Banjaluci... Mišeluku.. Kraljevu... Prićalose o promjenama krugova na Glavici i koji je bio najbolji... spominjali su se sa sjetom oni koji su na Glavici izgubili živote, a bilo ih je nažalos i previše... Pa one stare dobre priče o gumama i nagibima .... naravno sa de došlo i do stari Vs. mladi vozači ... (a u qurac, opet odoh u široko, ali si ne mogu pomoći .. :) )

Ali da se vratim na Glavicu ... bilo je zaista ludo... old timeri su vratili onaj duh prošlosti i zaista se moglo osjetiti kako je to nekad bilo... sa druge strane, mladi su pokazali da su dostojni krune koju danas nose i da nisu ništa manje važni u moto sportu od onih starih... jednostavno su veličanstveni i jedni i drugi, samo svatko u svom vremenu ... i kapa do poda i jednima i drugima... 

Moram sam reći da je ćaća imao tu čast i biti počasni vozač koji je ponvno "otvorio" Glavicu za moto utrke... a ja sam bio sretan i ponosan ko mala beba na sisi... :)

• Podržavam 8

subotu smo žena i ja bili mokri do gole kože (da da, i gospođa mi je sudac na moto trkama i voli taj stil života) jer smo sudili na treninzima i ostalim dešavanjima, a u subotu je bio opći potop iz oblaka.. katastrofa.. 

ali je zato nedelja bila prekrasna i sunčana i puna adrenalina i spaljenih guma i mirisa oktana... solidan broj publike koja je zaista navijala za svoje favorite... puno popratnog sadržaja i atrakcije između samih utrka.... jednostavno vikend koji je trebalo doživjeti ... Možda mnogima ovdje nije jasno zašto sam ovako uzbuđen oko jedne obične utrke, ali ova godina je bila ujedno i 40godišnjica Glavice, dešavanje je bilo u mom gradu, nastazi na kojoj sam bukalno odrastao, moje prve kilometre sam nanjoj napravio, svoja prva sudačka iskustva sa mahanjem zastavice tamo doživio i jednostavno je to jače od mene i sa takvim oduševljenjem sam bio dio svega toga da jednostavno nemogu pronaći prave riječi kako bih to napisao a da prenesem taj dio sebe u sve to ...  

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja