JevtaNS 1871 Napisano Avgust 27, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozao ove godine šta sam odvozao biće još malo po lokalu al to nije zanimljivo tako da. Prodajem Suzuki GSX 750 F god.1999 .Redovno servisiran,garažiran,korišćen na dužim putovanjima.Sve ispravno ,mogućnost dodatne opreme.Airbrush urađen iz estetskih razloga,nisu nalepnice i nije havarisan. Mnogi sa foruma ga znaju.Nema skrivenih mana.Ko hoće motor ovog tipa i za namenu za koju je predviđen to je kolko znam jedan od boljih primeraka.Ima opreme kojekakve to je dalje stvar dogovaranja. Cena je po oglasima 2099 e ali je to stvar dogovora. 0641433382 Motor prodajem zato što bi malo da zanovim vozni park,tako da može i neka zamena za nešto pogodno za putovanje.Imam nekih afiniteta ali nisam gadljiv ni na jedan model koji nisam posedovao. Pljuvačina dozvoljena. ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2050 http://postimg.cc/gallery/wa7h0epm/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan i onda ko kupi motor bira koju hoce od ovih dole milfaca??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može da dobije al ja nisam kriv ako dobije i nešto od njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 11, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da otvorim ni jednu sliku, a verovatno i drugi imaju isti problem. Vidi šta ti se dešava sa slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato i ima link za galeriju.Dodaj.rs isključen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo aktiviramo stari oglas.Aktuelno dok se ne proda jedan drugi na forumu. 1890e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan FZS1000 mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Realna cifra za ovako lep motor. Ispod toga greota ga prodavati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan dobar i odrzavan motor , znam ga godinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodavao samo izduv? I ako bi, za koliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To kad dođe kupac pa ako mu ne treba ovaj nego onaj ko original Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odo na more vraćam se 12.06 tad može da se preuzme za ove pare 1790 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...